Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hát igazából nem is tudtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát igazából nem is tudtem ezt milyen kategoriában helyezni, de szerintem jó lesz itt is vagy nem?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni ,hogy a nemi szerven lévő szörzetet hány éves kortol a legideálisebb levágni? pl : vannak olyanok is akiknek már 13évesen nagy , és már csak azért is levágják ,mert zavaró érzés? Tehát akkor mikor kell ezt megcsinálni? vagy vannak olyan csajok akik az ilyenre buknak? sőt követeleik vagy valami? értelmes válaszokat kérek.

2013. febr. 17. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor kell elkezdeni amikor téged már zavar, vagy már túl nagy. Barátnőm lánya most 13 éves, de már "túl nagy" neki, és nekiállt vissza vágni...
2013. febr. 17. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor borotváld,ha már téged zavar. Változó,h melyik lánynak hogy tetszik,engem pl nem zavar. Majd a barátnődet kérdezd,hogy zavarja-e,vagy sem és akkor majd eldöntöd,hogy leszeded-e.:D
2013. febr. 17. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden ember saját dolga, hogy mit kezd, az ottani szőrrel. Ha téged zavar, akkor csináld olyanra, ahogy nem zavar. Ha a partnered miatt tennéd, akkor csak akkor szőrteleníts, ha lesz partnered. Ha fürdőruhában lennél, vagy öltözőben nem akarod hogy esetleg cikizzenek a kilátszódó szőrszálak miatt, akkor a bikinivonaladat borotváld le, a többi részt esetleg ollóval rövidebbre vághatod, szerintem fiatalabb korban többre nincs szükség.
2013. febr. 17. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, hogy fiúról van szó :) Akkor visszaszívom a sok dumát, és a lényeg csak, hogy amikor téged zavar.
2013. febr. 17. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes és gyors válaszokat.
2013. febr. 17. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!