Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 14 éves létemre 181 cm-re kb. hány kilósnak kéne lennem vagy ez sok?
181 cm vagyok 83kg hasamon látszik a felesleg meg egy ici-picit az arcomon.
kedves,jó tanuló vagyok.
Szerintem többség nem mondana ducibbnak ha az utcán látnak de ha leülök póló nélkül gáz..
szerintem ne most kezdj el fogyni. Az ha naponta reggel felkelés után tornázol 20-30 percet az bőven elég. De jegyezd meg, hogy 17-18 éves kroodig nőni fogsz, az izmaid, a csontjaid most fejlödik ki. Szoval ne most kezdj el fogyni... Ennek egy része el fogg "tünni" :)
én is töltött galam voltam ált. iskolában aztán középiskola végéig nöttem 30 centit és kinöttem a duciságot :D
Most ebből hogy mondhatnák meg?
A súly függ az izomzattól,feleslegtől,csontozattól.
Van akin jobban látszik,van akin egyenletesebben oszlik el.
Ha zavar akkor sportolj és tarts étrendet.
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem 20-30 torna reggel nem esne jól..
1 . kevesebbet aludnék.
2. 5.30-kor kelek minden hétköznap
De azért köszi az ötletet valahogy kombinálok!
:)
Nem sok. Magas vagy, tehát a súlyod nagyjából rendben van. Ne foglalkozz vele annyit, biztos vagyok benne, hogy helyes vagy. Én például járnék egy ilyen magasságú/súlyú lánnyal. De ha feltétlen fogyni szeretnél, javaslom, hogy próbáld ki a squash-t.
Napi 4 étkezés.Sovány húsok,rizs,zöldség,gyümölcs,sok víz.(min 2l) Esetleg valamilyen zsírégető táplálékkiegészítő.(pl. L-karitine)
Süti,fehér kenyér,tészta nincs.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!