Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Nektek milyen fonott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Férfiak! Nektek milyen fonott frizurák tetszenek egy lányon?

Figyelt kérdés

Képet is linkelhettek, meg szavakban is elmondhatjátok. :)

Köszönöm annak, aki válaszol! :)

2013. febr. 16. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy áll a lánynak, de a legjobban a szép hosszú egyeneset szeretem.
2013. febr. 16. 16:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak mintákat kértem, azt majd eldöntöm, hogy jól áll-e. :)
2013. febr. 16. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen hosszú a hajad?

A férfiaknak egyébként, vagyis a többségnek teljesen mindegy a frizurád, csak szép hosszú hajad legyen. Mondjuk megértem őket :D Nekem is szebb a hosszú haj egy nőn, mint egy rövid.

2013. febr. 16. 16:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Kb. a lapockám aljáig ér, kiegyenesítve egy picit hosszabb. :) Amúgy általában leengedve hordom, de most szeretnék tetszeni valakinek, azért akarok egy kis változatosságot. :)
2013. febr. 16. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor csavard be. A lokniknál gyönyörűbb nincs, az én hajam is ilyen hosszú és ma voltam fodrásznál, ő csavarta be, magamnak sajnos nem tudom, de ilyenkor, imádom :) Meg a párom is :)
2013. febr. 16. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem alapból loknis egy picit a hajam, de legtöbbször kiegyenesítem. Most konkrétan befonni szeretném, de nem tudom, mi az ami jó lenne, és szeretik a pasik. :)
2013. febr. 16. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!