Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogytam és kicsik a melleim. Mit csináljak? Inkább legyek kövére nagy mellekkel, mint vékony? 17L
nem vagyok anorexiás :)
komolyan mondjátok ?:)
CSAK AZ IGAZAT :D
Ne szégyeld akkor sem ha kicsi!
1. A kicsiket is lehet szeretgetni, simogatni, puszilgatni, szopogatni, stb.
2. Nem minden pasi van elájulva a nagy ciciktől, vannak akik kimondottan a kicsiket szeretik.
3. A kicsiknek megvan az az előnyük, hogy késöbb ereszkednek meg!
F.
A férfi társadalom nézve ezt kissé sértőnek érzem. Szerinted az összes férfi ennyire primitív, hogy ha nincs lufi méretű csöcsöd, akkor rád se néz?
Amúgy nem a mellméret számít, hanem az összkép. Vékony testalkathoz nem való a nagy mell. Legyen arányos. Persze ha valaki mégis így születik nem tehet róla, nem azt mondom, hogy feküdjön kés alá. Mert az is nézhet ki jól.
És lehet nagy melled, ha az arcod csúnya és/vagy beképzelt/bunkó vagy.
16-os bocsi nem úgy értettem :)
igazad van .. köszönöm a válaszokat!
Nekem van egy zseniális megoldásom, amit most ingyen megosztok veled! :D Jól figyelj!
Szóval ha ez a két lehetőség van, és mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai... tételezzük fel, hogy ezek kiegyenlítik egymást, hiszen nem tudsz dönteni, ezért tetted fel a kérdést...
Akkor élj úgy, ahogy neked jól esik, mozogj annyit, amennyi jól esik, egyél annyit, amennyi jól esik... és akkor akár duci leszel nagy mellekkel, akár vékony, kicsikkel, jól fogod érezni magad, értelmes férfi meg emiatt úgysem pattint :D
22/F
Akármennyire is hangoztatják itt a férfiak ezt a kis mell dolgot, a gyakorlat nem ezt mutatja. Ameddig kisebb mellem volt, rám sem néztek. Utána miután nagy mellem lett érdekes módon a férfiak is elkezdtek gyűlni körém.
Másrészt fogalmatok sincs mennyire kicsi a kérdező melle, biztos nem egy B-s méret miatt aggódik. Nem mindegy, hogy valakinek közepes a melle, amit kicsinek vél, vagy tényleg nincs melle és ezáltal nem nőies.
"érdekes módon a férfiak is elkezdtek gyűlni körém"
Ha ismerkedsz is velük, akkor ezzel saját magadat írod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!