Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Ráírtam egy fiúra, aki eléggé bejön és vmi ürüggyel akartam ráírni és a tanulással kapcsolatban mondtam vmit, amire ő válaszolt, megköszönte, de ennyi. Tudom, meg kellett volna kérdeznem, hogy mi van vele, de nem tettem és ő sem kérdezte. Tudom, hogy hülye kérdés meg ennyiből nem lehet tudni, de szerintetek, ha érdekeltem volna egy kicsit is, megkérdezte volna, hogy mi van velem stb?
Csak a véleményeitekre vagyok kíváncsi.:)
Köszönöm és még egyszer bocsi ezért a buta kérdésért, csak érdekelnének a vélemények.
Meg hát...
De ha fél akkor nem...
Igen, tényleg buta kérdés. Ha egy olyan lány érdeklődik tananyaggal kapcsolatban akivel csak köszönőviszonyban vagyok akkor nagyon szívesen segítek neki, és ennyi. Meg sem fordul a fejemben, hogy valamit akarhat tőlem, vagy tetszem neki. Ezt kicsit egyértelműbben kéne megoldani nem gondolod?
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!