Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak sír a szájuk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak sír a szájuk, hogy miért ilyen bunkók a pasik?!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy itt BP-n utaztam tömegközlekedéssel, és a busz szinte dugig volt, én ültem, de mellettem vagy 5 lány állt, és szinte már nyomorogtak, átadtam a helyet az 1iknek, de meg sem köszönte/köszönték, ráadásul még ki is röhögtek....-.-\'

A másik szitu meg:

ahogy egy épületbe mentünk befele(ott is tömegnyomorXD)véletlenül meglöktem 1 lányt, aki beszélgetett a barátnőjével, és mondtam:

én-Bocsi.

ő: Nem engem löktél meg, hanem a barátnőmet.

én ránézek, és: Hát akkor tőled bocsi!XD

Ők is elkezdtek nevetni -.-\'

Am. már komolyan azt gondolom, hogy leszek bunkó, őket legalább "megbecsülik" a csajok, nemcsak kiröhögik.Jah és csúnya sem vagyok, helyesnek mondott srác vagyok,csak ezt nem értem, hogy minek kell kiröhögni, mikor mondhatjuk azt is, hogy "rendes" voltam velük.De ezek szerint a rendes fiúkat a lányok a lúzerek közé sorolják, akiken röhögni kell.-.-\'

Máshol is ilyenek a lányok, vagy csak itt. BP-n?!

Fiúk. veletek is volt már iylen?Nah és vajon min nevethettek a csajok?!Nektek lányok, mi a véleményetek? Mikor csináltok "ilyesmiket"??

Koer,és nemet is légyszi!

17/F

U.I:Elnézést a kissé "ideges" megfogalmazásért, csak most egy kicsit mérges is vagyok.

2009. szept. 7. 15:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

15:46 osnak én is dújvi vagyok (csaj) de ez nem lakhelyfüggő. A lányok áltban mindig vihognak. Az okok:

röhejesen nézel ki, csináltál vmi gázosat, hallottak rólad vmi pleykát, vagy épp h teszel neki. De ebben az estben sztem a legutolsó, mivel kedves voltál velük, feltételezték h bejön az egyikőjük neked..

2009. szept. 7. 16:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Jujj én szegedi csaj vagyok és itt a fiúk nagyon bunkóók vagyis bunkóznak de visszaszolok és már együtt aszalunk Próbáld meg kezelni a helyzetet. Amugy nem rajtad nevettek hanem hogy ők égtek be, ők lettek megilletődve :) Imsrősérzés.. :P egy kedves pasi mons valamit és elenevetem magamat.. pedig rohattjolesik :DD remélem segitttem és nelegyél köcsö* (LLLL)
2009. szept. 7. 16:36
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
azért röhögnek mert hülye p*csák. minden sz*ron elkezdenek vihogni.. próbálj meg nem foglalkozni velük :)) rendes srác lehetsz, csak ők buták ezt értékelni. 16/L
2009. szept. 7. 16:40
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a buszon nem is kellett volna átadni a helyed. Nem terhesek, nem idősek, van két jó lábuk, tudnak állni. Különben sem értek ezzel sokat, mert a maradék 4 lány meg állva maradt. Én lány vagyok, és ha egy jó barátnőmmel vagyok, akkor bármin képes vagyok nevetni, még akkor is, ha abban nincsen semmi vicces. Szerintem csak jó kedvük volt, és nem rajtad nevettek, max. a helyzet volt vicces. Az is lehet, hogy tetszettél az egyiknek. De az tényleg elég bosszantó, ha valaki - bármit mondasz is neki - csak röhög.. 15/l
2009. szept. 7. 16:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
télleg, arra nem gondoltál, hogy azért nevettek mert bejöttél nekik és zavarunkban nem tudtak mást csinálni? a második szitu amúgy tök mókás, én is nevettem volna. lehet így az első helyzetben prosztók voltak, na puff.. van ilyen, mindenhol van.
2009. szept. 7. 17:40
 16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 7. 17:43
 17/20 A kérdező kommentje:
amúgy az 1. szitunál ott vihogtak tovább XD Nah mind 1
2009. szept. 7. 17:45
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
am meg az öregek a nagyon bunkók!!!! huh de kva bunkók! lekéne lőni az összeset
2009. szept. 7. 18:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja :D
2009. szept. 7. 19:09
 20/20 anonim ***** válasza:

"de én pesten (igaz fősulin) amikor előreengedem őket ajtónál stb... akkor mindig megköszönik:"

Hát én is előreszoktam őket engedni, kivéve főiskolán mivel eü-i fősulira járok, ezért órákig várhatnék amíg a több száz csaj bevonul. :D De amúgy én is be tartom az etikett szabályokat.

2009. szept. 7. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!