Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak sír a szájuk, hogy miért ilyen bunkók a pasik?!
Az a helyzet, hogy itt BP-n utaztam tömegközlekedéssel, és a busz szinte dugig volt, én ültem, de mellettem vagy 5 lány állt, és szinte már nyomorogtak, átadtam a helyet az 1iknek, de meg sem köszönte/köszönték, ráadásul még ki is röhögtek....-.-\'
A másik szitu meg:
ahogy egy épületbe mentünk befele(ott is tömegnyomorXD)véletlenül meglöktem 1 lányt, aki beszélgetett a barátnőjével, és mondtam:
én-Bocsi.
ő: Nem engem löktél meg, hanem a barátnőmet.
én ránézek, és: Hát akkor tőled bocsi!XD
Ők is elkezdtek nevetni -.-\'
Am. már komolyan azt gondolom, hogy leszek bunkó, őket legalább "megbecsülik" a csajok, nemcsak kiröhögik.Jah és csúnya sem vagyok, helyesnek mondott srác vagyok,csak ezt nem értem, hogy minek kell kiröhögni, mikor mondhatjuk azt is, hogy "rendes" voltam velük.De ezek szerint a rendes fiúkat a lányok a lúzerek közé sorolják, akiken röhögni kell.-.-\'
Máshol is ilyenek a lányok, vagy csak itt. BP-n?!
Fiúk. veletek is volt már iylen?Nah és vajon min nevethettek a csajok?!Nektek lányok, mi a véleményetek? Mikor csináltok "ilyesmiket"??
Koer,és nemet is légyszi!
17/F
U.I:Elnézést a kissé "ideges" megfogalmazásért, csak most egy kicsit mérges is vagyok.
15:46 osnak én is dújvi vagyok (csaj) de ez nem lakhelyfüggő. A lányok áltban mindig vihognak. Az okok:
röhejesen nézel ki, csináltál vmi gázosat, hallottak rólad vmi pleykát, vagy épp h teszel neki. De ebben az estben sztem a legutolsó, mivel kedves voltál velük, feltételezték h bejön az egyikőjük neked..
"de én pesten (igaz fősulin) amikor előreengedem őket ajtónál stb... akkor mindig megköszönik:"
Hát én is előreszoktam őket engedni, kivéve főiskolán mivel eü-i fősulira járok, ezért órákig várhatnék amíg a több száz csaj bevonul. :D De amúgy én is be tartom az etikett szabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!