Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajtszagú a puncim?
Figyelt kérdés
nem vagyok nemibeteg, rendszersen zuhanyzom mindennap, tiszta vagyok, mindig tiszta bugyit veszek. nem viszket. viszont rengeteg sajtot eszem, van hogy egy nap 3 deka sajtot képes vagyok megenni, mindenhez sajtot eszem. a krémsajtot, a trapistát, goudát, mozzarellát, kék sajtot, parenyicát, minden sajtot képes vagyok megenni. cheesaholic vagyok. lehet hozzá valami köze?2013. febr. 15. 22:42
1/8 anonim válasza:
Persze sok sajtot eszel, azért olyan az íze! Igyál sok teát, és olyan szaga(illata) íze lesz a kéjvölgynek!
2/8 anonim válasza:
Ha parenyicaszagú az még jó is. De kár, hogy kamu
3/8 anonim válasza:
Ultrával vagy hipoval mosd, mennyi tejterméket eszel rendszeresen, lehet h vaj leszel!
5/8 anonim válasza:
Az étkezés befolyásolja a nemiszervek illatát, stb...Lásd : sör, ananász
6/8 anonim válasza:
nem az esőbe kéne fürdeni....sajtospina
7/8 anonim válasza:
az ananász egy ócska toposz amit mindenki csak ismételget gondolkodás nélkül
8/8 anonim válasza:
AZ ananász sztem igaz vagyis nálam működik,partnereim többször is megjegyezték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!