Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segitenetek nekem egy csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaba257 kérdése:

Segitenetek nekem egy csajt felakarok szedni nem sikerul azt mondja hogy legyek izmosab es talan lehet jarnank a csajok mit szeretnek az izomagyuakba ?

Figyelt kérdés
Sujzoni sujzok es sovany vok szedem a port kb 3 honap alat ,fog latszani valami marmijnt hogy a csaj masnak fog nezni?
2013. febr. 15. 12:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Van ebben valami.Olyan jó csaj,hogy feltételeket szab?

Amúgy tényleg jobbnál jobb top10-eseket tudsz felszedni ha jársz edzeni.

Nekem is több olyan csajom volt meg havernőm aki kijelentette,hogy ő csak magára igényes sportos,izmos pasival kezd.Van ebben valami,de szívasd vissza,szedjél fel nála jobb nőt.

Ilyenkor momdom,hogy öngól,a fagyi visszanyalt.

2013. febr. 15. 12:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Sz3rintem felszines, aki ez alapjan valaszt part, vagy ehhez koti a felteteleket...:/
2013. febr. 15. 13:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez a lány valószínűleg akkor sem járna veled, ha olyan izmaid lennének, mint Schwarzeneggernek fénykorában. Hagyd a francba és keress mást!
2013. febr. 15. 13:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Na b@szki! :D Ez a punci hatalma!! xD

Nagyon buta vagy, te Csaba! :P

Ha erősödni akarsz, akkor azt magadért csináld, ne valami ribi miatt! ;)

2013. febr. 15. 14:20
 15/18 A kérdező kommentje:
Magamert is csinalom most 8 os vagyok 15 eves megyek a varosi suliba es ne nezzenek le meg a csaj bomba velem egy idos sujzok azt mondta m a hogylehet. En azt mondtam mikor lesz mas akkor megkersz hogy jarjak es en is megmondom hogy lehet.Bocsia a hejesirasert romaniaban lakom es furcsa a 2 beszed.Van egy masik csaj azt mondta megondolja akinek van fb je jeloljon be engem es ot tobbet duncsizhaatunk. koszi szepen it a facebook oldal tessek [link] koszi szepen jeloljetek be
2013. febr. 15. 20:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Bakker, a csaj egyáltalán nem azt mondta, hogy bunkó, üres fejű izomagyú pasi kell neki.

Azok a csajok akik vannak olyan igényesek (általában magukra is, hogy szépek és csinosak) nyilván izmos, jóképű srácot akarnak. Igényesek!!!

De ez messze nem jelenti azt, hogy üres fejű, tahó legyen.

Miért kell azonnal ezzel vágni vissza?

Amúgy meg az írásodból ítélve (bár tudom, hogy ez nem mindig ad reális képet) te vagy egy jó nagy paraszt.

2013. febr. 22. 13:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez kinek szólt utsó??
2013. febr. 22. 15:53
 18/18 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek is és mindenkinek aki magától nem tudja.
2013. febr. 22. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!