Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél valakivel innen gyk-ról?
megismertem már néhány jófej embert itt, többnyire messze laknak, de ha minden stimmel miért ne?!
19/L
Már összejöttem, éspedig e kérdés feltevése után:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__18499..
Érdekes, mert én rendszeresen megpróbálok emberekkel beszélgetni itt privátban, de általában 2-3 max4 kérdés után inkább nem írnak vissza. Gondolom féltik az anonimitást, pedig nem a nevüket szoktam kérdezni. Sajnos ez ilyen :)
De persze van kivétel, éppenséggel számszerűsítve egyet tudnék mondani, egy kedves lány. Ráadásul helybeli.. :) Nyilván nem összejönni akarok vele...Simán jófej, és jó vele beszélgetni.
akár
jó beszélgetések megvoltak már párszor 22l
Egy jo besézlgetés már nekem is hiányzik valami helyes csajjal...
De itt Gyken eddig akárhány lány irt rám ismerkedés jeleggel a legközelebbi is 80km re lakott :D
Igen összejöttünk, épp ugyanahhoz a kérdéshez irtunk aztán privát, igaz 334km a táv, azt mondja élete legjobb döntése volt, h leutazott, táv ellenére jól meg vagyunk, eddig minden hónapban tali, ehó lesz 1éve, az összeköltözés tervbe, csak a munkája olyan lesz, h 2-3hót egyik városban aztán mennek tovább.
Bár nem azért gyk-tunk, én szeretek segíteni, Ő meg szeretett trollkodni, aztán már néha segít is.
Love Daw!♥
Tényleg van olyan lehetőség, h az adott városban csak 2-3 hó albiba??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!