Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél valakivel innen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél valakivel innen gyk-ról?

Figyelt kérdés
Ha privibe rendszeresen jókat beszélgettek, találkoznál vele?
2013. febr. 14. 23:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Jajj,az a fránya távolság !...:'(
2013. febr. 15. 00:12
 12/24 anonim ***** válasza:
Akár
 13/24 anonim ***** válasza:

megismertem már néhány jófej embert itt, többnyire messze laknak, de ha minden stimmel miért ne?!

19/L

14/24 anonim ***** válasza:

Már összejöttem, éspedig e kérdés feltevése után:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__18499..

2013. febr. 15. 00:14
 15/24 anonim ***** válasza:
14-es Nekem 4-órás tisztességes munka kellene Szegeden...Szerinted az is összejönne egy kérdéssel?
2013. febr. 15. 00:21
 16/24 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert én rendszeresen megpróbálok emberekkel beszélgetni itt privátban, de általában 2-3 max4 kérdés után inkább nem írnak vissza. Gondolom féltik az anonimitást, pedig nem a nevüket szoktam kérdezni. Sajnos ez ilyen :)

De persze van kivétel, éppenséggel számszerűsítve egyet tudnék mondani, egy kedves lány. Ráadásul helybeli.. :) Nyilván nem összejönni akarok vele...Simán jófej, és jó vele beszélgetni.

2013. febr. 15. 00:27
 17/24 anonim ***** válasza:

akár

jó beszélgetések megvoltak már párszor 22l

2013. febr. 15. 00:33
 18/24 anonim ***** válasza:

Egy jo besézlgetés már nekem is hiányzik valami helyes csajjal...

De itt Gyken eddig akárhány lány irt rám ismerkedés jeleggel a legközelebbi is 80km re lakott :D

2013. febr. 15. 00:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen összejöttünk, épp ugyanahhoz a kérdéshez irtunk aztán privát, igaz 334km a táv, azt mondja élete legjobb döntése volt, h leutazott, táv ellenére jól meg vagyunk, eddig minden hónapban tali, ehó lesz 1éve, az összeköltözés tervbe, csak a munkája olyan lesz, h 2-3hót egyik városban aztán mennek tovább.

Bár nem azért gyk-tunk, én szeretek segíteni, Ő meg szeretett trollkodni, aztán már néha segít is.

Love Daw!♥

Tényleg van olyan lehetőség, h az adott városban csak 2-3 hó albiba??

2013. febr. 15. 00:48
 20/24 anonim ***** válasza:
Inkább b*sznék meg egy kolerás cigányt
2013. febr. 15. 05:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!