Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiélés nélkül házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiélés nélkül házasság?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt a barátnőmmel és már az eljegyzést tervezzük, aztán házasság, szeretem, ő is engem.

Viszont nekem ő az első akivel lefeküdtem, én neki a 4.

Kicsit igazságtalannak érzem, hogy ő másokkal is lefeküdhetett én meg nem, és kíváncsi vagyok milyen lehet más nővel, de nem csalnám meg.

Érdekelne, hogy volt- e már valaki ilyen helyzetben, hogy a párja az első neki és úgy megszeretik egymást mint mi, hogy házasság lesz belőle.

Illetve mit tudnék tenni az ellen, hogy ne zavarjon, hogy ő 3 másik férfival is volt előttem én meg senkivel rajta kívül?

2013. febr. 14. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%

Valaki elmagyarázhatná, mi a csuda az a kiélés.

Az élet minden percében arra kell törekedni, hogy kiteljesedjünk. Nincs egy óra, ami lejár, hogy mondjuk van még 5 éved, addig élj, mert utána beborul, minden szar lesz, és életed végéig már csak vegetálhatsz. Ha nem úgy érzed, hogy Neked nagy beteljesülés ez a házasság, akkor mi a csudának terveznéd???

Az emberek annyira hülyék, ha a saját életükről van szó, hogy hihetetlen!

2013. febr. 14. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Ha már most zavar ez a gondolat,hogy neked ő volt az első és más nem volt még meg... vagy éppen,hogy kíváncsi vagy milyen más nővel. szerintem inkább ne házasodjatok. Minek az a papír? Hülyeség. Főleg így,hogy kétségeid vannak. Csak a pénzetek fogja bánni. Nem tudom hány éves vagy, és azt írod szereted is a barátnődet, de szerintem a házasságot töröljétek el.
2013. febr. 14. 18:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, de ne házasodjatok össze, mert ha ezt a kérdést már feltetted és azon agyalsz, hogy lefeküdnél mással is, akkor előbb-utóbb be fog következni. Ne negyven évesen kezdd el. Inkább várjatok még és járjatok, nem kell rögtön rohanni az anyakönyvvezetőhöz. Hátha máshogy alakul...
2013. febr. 14. 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Én a helyedben nem cseszném el, próbálj beletörődni. Ha nem megy, akkor tegyél le a házasságról, és minél hamarabb szakíts vele. Ha te nem tudod a lányt elfogadni olyannak amilyen, akkor nem is szereted.
2013. febr. 14. 18:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Ajánlom a gruppent :$$ Mi mindenre nyitottak vagyunk a párommal. és imádjuk egymást. :)) sok mindent kipróbáltunk már. írj üzit ha érdekel vagy kell tipp :)
2013. febr. 14. 18:46
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Inkább becsüld meg azt, hogy van aki kitart melletted. De próbálj csak ki másokat, de addigra már a mostani párod másé lesz. És lehet, hogy soha többé nem akadsz egy kedves szerető társra. Hülye duma ez a kiélés. A pároddal éld ki magad.

Ne dőlj be az ilyen hármas, swinger kapcsolatoknak. Az csak a kapcsolat silányítására való.

2013. febr. 14. 18:56
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
Ez a kiélés nagy baromság,ha szereted a barátnőd akkor nem akarsz mással szexelni,ha nem szereted ne jegyezd el.
2013. febr. 14. 20:10
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
Az oroszlán is jól elvan az állatkertben, de ki tudja hogy boldog-e.
2013. febr. 14. 23:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Menjetek már a francba! A férfi szexuális lény és természetes, hogy rengeteg nőt meg akar dugni. Az meg, hogy valaki az elsővel éli le az életét kb. annyi az esély, mint hogy a magyar foci válogatott megnyerje a vb-t.
2013. febr. 15. 09:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Énis ugyanebben a cipőben járok, s nem akarom megcsalni, de kívancsi vagyok milyen más férfival és énis igazságtalannak érzem :/
2013. febr. 15. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!