Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S.10-11 cm-es a péniszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S.10-11 cm-es a péniszem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és csak 10-11-es péniszem van nem túl vastag. nem volt még barátnőm és félek is tőle hogy meglátja vagy nem tudom majd ezzel a mérettel kielégíteni. Olvastam műtéttel is 2-3 cm lehet rajta növelni de utánna már nem áll mint a cövek. Én már örülnék akár 14cm is. Mit tegyek nagyon el vagyok keseredve és nagyon szeretnék már barátnőt. Szeretném ha nem kritizálnátok, ill megírhatná akkinek hasonló a mérete hogyan boldogúl vele ill hány centis.

2013. febr. 14. 15:05
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Hús vagy vér pénisz? Nem értem mit akarsz ezzel tudni? hogyan lehet megállapítani??
2013. febr. 14. 15:13
 12/34 anonim ***** válasza:
15%
Felháborodva közlöd hogy nem kérsz értelmetlen válaszokat..S.O.S jelenésével tisztában vagy?„Save Our Souls”: „Mentsétek meg a lelkeinket”; „Save Our Ship”: „Mentsétek meg a hajónkat”; vagy „Send Our Savior”: „Küldjétek a megmentőnket”)ennek fényében mit is kérdeztél?
2013. febr. 14. 15:15
 13/34 anonim ***** válasza:
65%
Nem a méret a lényeg a normális lányoknak! Van, aki a nagy méretével össze-vissza szerencsétlenkedik az ágyban, meg fáj a csajnak, stb. Szóval sztem ez nem számít... Egyébként meg minél jobban görcsölsz rajta, annál inkább fog majd a csaj is... Ez olyan, mint mikor egy csajszi mondja, hogy nagy a feneke. Nem az, a pasija úgy szereti, ahogy van, de a csaj addig mondogatja, míg a pasi is nagynak fogja látni... Csak egy pl.
2013. febr. 14. 15:16
 14/34 anonim ***** válasza:

# 11/13 ma 15:13

Ajajjj, googléz egy kicsit, aztán gyere vissza!

[link]

2013. febr. 14. 15:26
 15/34 anonim ***** válasza:
59%
Papiron 9 centiméter eme testrészből elég, ha ügyes vagy, de 9cm-es vastag bank kártyával bármelyik nőt kielégíted!
2013. febr. 14. 15:34
 16/34 anonim ***** válasza:
80%
nézd ha nem bevállalós, kihívó kinézetű lányt akarsz akkor van esélyed. nekem sem egy rakéta kilövő állomás mégis kitudom elégíteni a párom. max használod a kezed. fejed meg amit kell ( a fejedet gondolkodásra használd még mielőtt leoltasz h bunkó vagyok)segédeszközd is használhattok. mondjuk az én barátnőm nem engedné magába. légy magabisztos és improvizálj :D mindannyian ezt tesszük elsőnek :D persze itt hemzsegnek a nagy baszógépek és tenyészbakok akik már az ovodában is mindenkit megbasztak. be jeseredj el. sok előjáték +kézimunka csakmeghozza az eredményt a lánynál.
2013. febr. 14. 15:38
 17/34 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező! A fene egyen meg, még is milyen kérdés ez, hogy mit tehetnél? SEMMIT. Ez adatott. NINCS MIT TENNED. El kell fogadnod. Tanulj meg jól nyalni, ujjazni, esetleg mehet az anál ha a lány benne van, legalább talán kevésbé fog fájni neki, ha amúgy fájna, van aki úgy is el tud menni.

Egyszerűen erre nem lehet mit mondani....

2013. febr. 14. 15:47
 18/34 jollan válasza:
5%

Ajánlom figyelmedbe az ESZO c. könyvet! Abban van egy intimtorna, amivel én 14 cm-ről 21/7-es lettem. ( Csak a torna hatására.)

Ezen felül vákuum pumpa, péniszgyűrű, pénisznyújtó ezek beszerezhetőek egy szexshopban. 15000 Ft-ért megvan minden.

A neten van egy módszer, ami egy masszázs szerűség (elmegy maszturbálásnak is) azzal is nagyon lehet fejlődni 20cm fölötti méretekről beszélnek. Abból áll, hogy a hüvelykujjaddal fejő mozdulatokat végzel.

Ha belekezdesz, akkor olyan egy év után várhatsz eredményeket és minden nap nagyon fog fájni a péniszed. Nem kicsit, hanem inkább nagyon. Tudnod kell azt, hogy egy nagy pénisz nehezebben lesz merev mint egy kicsi, így ha lesz csajod nehezebben fogod tudni farokkal kielégíteni nap mint nap! Lesznek csajok akiket nem tudsz majd megdugni vagy nem tudják a szájukba venni mert nem fér be nekik…. Gondold meg hogy akarod e?

Ha nincs, csajod vegyél, egy szilikon vaginát 5000 Ft azzal szinten tarthatod magad, és ha hirtelen össze jön egy csaj akkor nem sülsz el a 2. percben.

Ha elterjed rólad, hogy nagy farkad van akkor a kitágult (több szülés), idősebb hölgyek nagyon kedvelni fognak! Emiatt nagy kalandokban lesz részed, és a párkapcsolatodat is képesek a hüvelyüket kitöltő érzésért tönkretenni.

2013. febr. 14. 16:56
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
18. nem megy a bolt?
2013. febr. 15. 13:02
 20/34 jollan válasza:

19.

Ékszerész vagyok. Szerinted nem megy?

2013. febr. 22. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!