Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.10-11 cm-es a péniszem. Mit tegyek?
Kérdező! A fene egyen meg, még is milyen kérdés ez, hogy mit tehetnél? SEMMIT. Ez adatott. NINCS MIT TENNED. El kell fogadnod. Tanulj meg jól nyalni, ujjazni, esetleg mehet az anál ha a lány benne van, legalább talán kevésbé fog fájni neki, ha amúgy fájna, van aki úgy is el tud menni.
Egyszerűen erre nem lehet mit mondani....
Ajánlom figyelmedbe az ESZO c. könyvet! Abban van egy intimtorna, amivel én 14 cm-ről 21/7-es lettem. ( Csak a torna hatására.)
Ezen felül vákuum pumpa, péniszgyűrű, pénisznyújtó ezek beszerezhetőek egy szexshopban. 15000 Ft-ért megvan minden.
A neten van egy módszer, ami egy masszázs szerűség (elmegy maszturbálásnak is) azzal is nagyon lehet fejlődni 20cm fölötti méretekről beszélnek. Abból áll, hogy a hüvelykujjaddal fejő mozdulatokat végzel.
Ha belekezdesz, akkor olyan egy év után várhatsz eredményeket és minden nap nagyon fog fájni a péniszed. Nem kicsit, hanem inkább nagyon. Tudnod kell azt, hogy egy nagy pénisz nehezebben lesz merev mint egy kicsi, így ha lesz csajod nehezebben fogod tudni farokkal kielégíteni nap mint nap! Lesznek csajok akiket nem tudsz majd megdugni vagy nem tudják a szájukba venni mert nem fér be nekik…. Gondold meg hogy akarod e?
Ha nincs, csajod vegyél, egy szilikon vaginát 5000 Ft azzal szinten tarthatod magad, és ha hirtelen össze jön egy csaj akkor nem sülsz el a 2. percben.
Ha elterjed rólad, hogy nagy farkad van akkor a kitágult (több szülés), idősebb hölgyek nagyon kedvelni fognak! Emiatt nagy kalandokban lesz részed, és a párkapcsolatodat is képesek a hüvelyüket kitöltő érzésért tönkretenni.
19.
Ékszerész vagyok. Szerinted nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!