Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti nem undorodtok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti nem undorodtok a társkereső oldalaktól?

Figyelt kérdés
Eddig mindig is undorodtam tőle, de Valentin nap alkalmából gondoltam fel nézek, de egyszerűen egytől egyig olyan lányok vannak fent akik nem érdekelnek. Vagy az van, hogy nem tetszik képek alapján vagy tetszik képek alapján, de nem tud bemutatkozást írni, vagy valami nem normális. Zsákbamacskát meg nem szeretnék játszani. Többen javasolták nekem, hogy társkeresőzzek, de rosszul vagyok ezektől az oldalaktól. Inkább keresem tovább én magam rendesen aki tetszik nekem. Nem tudom ti, hogy vagytok ezzel. És még elvárják, hogy extra szolgáltatásért fizessek.
2013. febr. 14. 10:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Dehogy undorodok, most "fogyasztom" a 3. barátnőmet akit ott szereztem
2013. febr. 14. 10:05
 2/25 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül :D
 3/25 anonim ***** válasza:
77%
De... Fújj annyira undorító... Sőt... az internet is gusztustalan, ez az oldal meg egyenesen fertelmes pfuj...
 4/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a hozzáállásoddal van a baj, nem a felhozatallal. Bár tény hogy az is egyre gyengébb manapság.
2013. febr. 14. 10:06
 5/25 anonim ***** válasza:
Én nem. Sőt, gyakorlatilag az egyetlen esélyem, mert mivel nincs rólam kép, nem tudnak azonnal elítélni a kinézetem miatt.
2013. febr. 14. 10:07
 6/25 anonim ***** válasza:
Most összeszámoltam, és eddig 10 csajjal jöttem össze társkeresőn, és még vagy hússzal jöhettem volna össze, csak végül nem jöttek be...
2013. febr. 14. 10:08
 7/25 anonim ***** válasza:

Nem undorodok tőle de elég kevés az esélye hogy ott találok lányt. Nekem elvárás hogy a közelben lakjon, mondjuk max 30km hogy azért ne csak hétvégén lássam.

Regeltem egy társkeresőre. A kritériumomnak kb 5 lány felelt meg azok közül akik az utóbbi időben felnéztek az oldalra és nem fél éve léptek be utoljára, ebből 2 jól nézett ki, írtam is nekik. Egyik látta az adatlapomat(tehát a levelemet is olvasta nyilván) de nem írt vissza.

2013. febr. 14. 10:16
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok és 8 éve társkeresőzöm. 2 komoly kapcsolatom volt eddig onnan. Kép alapján ne nagyon ítélj a mostani párommal jártam úgy,hogy képek alapján nem igazán jött be de a levelek alapján megkedveltem így nem utasitottam el, megbeszéltük a randit. Nagyon örülök, hogy adtam neki esélyt!! Már 2 éve együtt vagyunk és tudom, hogy ő az igazi!! Szóval soha nem tudhatod, lehet pont az a neked való akire nem is gondolnál! A külső ne riasszon el, elvégre azon lehet változtatni is!! (ha előnytelen akkor kell is)

Próbáld meg megkedveltetni magaddal a dolgot. Próbálj érdeklődni a lányok felé. Hidd el sok jófej ember van fent. De ha senki nem érdekel akkor szerintem lehet benned van a hiba, nem a lányokban. MI az, hogy nem tud bemutatkozást irni?? Van aki nem is akar!! Sose tudhatod, ne ítélj elsőre mert sosem tudhatod mi hogyan merre meddig... Irj neki te, beszélgessetek randizzatok és csak utána mondj véleményt az illetőről. Légy egy kicsit megengedőbb, hidd el nem bánod meg!!

2013. febr. 14. 10:19
 9/25 anonim ***** válasza:
Nekem az a rossz tapasztalatom van, hogy nem írnak vissza a legtöbben. Eléggé húspiac a dolog és ott is a külső számít.
2013. febr. 14. 10:35
 10/25 A kérdező kommentje:
Ha nincs rendes bemutatkozása sablonos levél helyett nem tudok komolyabbat írni.
2013. febr. 14. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!