Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti nem undorodtok a társkereső oldalaktól?

Nem undorodok tőle de elég kevés az esélye hogy ott találok lányt. Nekem elvárás hogy a közelben lakjon, mondjuk max 30km hogy azért ne csak hétvégén lássam.
Regeltem egy társkeresőre. A kritériumomnak kb 5 lány felelt meg azok közül akik az utóbbi időben felnéztek az oldalra és nem fél éve léptek be utoljára, ebből 2 jól nézett ki, írtam is nekik. Egyik látta az adatlapomat(tehát a levelemet is olvasta nyilván) de nem írt vissza.

Én lány vagyok és 8 éve társkeresőzöm. 2 komoly kapcsolatom volt eddig onnan. Kép alapján ne nagyon ítélj a mostani párommal jártam úgy,hogy képek alapján nem igazán jött be de a levelek alapján megkedveltem így nem utasitottam el, megbeszéltük a randit. Nagyon örülök, hogy adtam neki esélyt!! Már 2 éve együtt vagyunk és tudom, hogy ő az igazi!! Szóval soha nem tudhatod, lehet pont az a neked való akire nem is gondolnál! A külső ne riasszon el, elvégre azon lehet változtatni is!! (ha előnytelen akkor kell is)
Próbáld meg megkedveltetni magaddal a dolgot. Próbálj érdeklődni a lányok felé. Hidd el sok jófej ember van fent. De ha senki nem érdekel akkor szerintem lehet benned van a hiba, nem a lányokban. MI az, hogy nem tud bemutatkozást irni?? Van aki nem is akar!! Sose tudhatod, ne ítélj elsőre mert sosem tudhatod mi hogyan merre meddig... Irj neki te, beszélgessetek randizzatok és csak utána mondj véleményt az illetőről. Légy egy kicsit megengedőbb, hidd el nem bánod meg!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!