Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép a lány teste?
2013. febr. 13. 20:30
11/39 anonim válasza:
Szerintem borzalmas a teste. És finoman fogalmaztam. Undorítóan sovány...
12/39 anonim válasza:
hát nemtom vékonyságra jó de a dereka túl vékony (ez alkati) és a melle nagy amit nem szeretek...
13/39 anonim válasza:
Nem! Nagyon gebe,meg nagyon fura a dereka.
14/39 anonim válasza:
Szerintem tökéletes, nekem a hasa tetszik a legjobban, és a csípője. A melle kár, hogy fel van nyomva, szebb lenne, ha természetesen állna.
16/39 anonim válasza:
Nekem ezek a csajok tetszenek.
Nekem tökéletesek.Mások undorodnak,hogy ilyen vékonyak.
17/39 anonim válasza:
fúj, nagyon csúnya. mozoghatna a néha kicsit...
zenélni lehet a bordáin banyek :D
19/39 anonim válasza:
modell alkat, szerintem szép :)
20/39 anonim válasza:
Nah az utolsó csaj nagyon BEST.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!