Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ehhez mit szólnátok?!
21 F vagyok, és három éve járok a bnőmmel, aki 20 éves. Nagyon rendes lány, meg minden, nagyon szeretjük egymást, de a múltkor nem tudom mi ütött belé. Alapvetően szerény, nem valami vad csaj, de múlt héten azt hittem, meghalok.
El kellett mennem orvoshoz(lényegtelen miért) és kaptam egy nagy adag altatót, amitől egész nap gyenge és kómás voltam, talán még a 13 éves húgom is le tudott volna nyomni. A lényeg az, hogy úgy beszéltük meg bnőmmel, hogy átjön hozzánk suli után, én meg egész nap otthon voltam, és tiszta kába voltam az altatótól. Mikor hazaért, senki nem volt otthon, csak én. Bejött hozzám, és mondta, h vett ki egy filmet, és nézzük meg. Elkezdtük nézni az ágyból, és mikor kb. a film felénél jártunk, kikelt az ágyból, a táskájához ment, és elővett egy bilincset! Nem hittem a szememnek! Bárkiről el tudtam volna képzelni, de róla nem. Nem nagyon tudtam mire vélni, csak néztem, mint borjú az új kapura. Erre odajött, rácsatolta a csuklóimra a két bilincset, és oda akarta kapcsolni az ágy támlájához. Próbáltam ellenállni, mert tudom, h van egy furcsa dolga. Az, hogy csikizés fétises, tehát arra izgul, ha valakit csikizhet, én meg iszonyat csikis vok, tehát kicsit beparáztam. Viszont nem nagyon tudtam ellenállni, mert megcsikizett a hasamon. Ezután odajött, és konkrétan levágta a pólómat egy ollóval. O.O Fogta, a hajamba markolt, a fejemet hátrahúzta, és a nyakamon puszilgatott, és azt mondogatta, hogy most azt csinál velem, amit akar, meg hogy imádja, ha a szexi testem ki van neki szolgáltatva! O.O" Nem hittem a fülemnek!! Ez egyáltalán nem vall rá!! Persze, tudom, hogy van olyan hogy SM meg BDSM de arra sose gondoltam, hogy ezt ő csinálná. Gondoltam, majd legalább lesz szex, erre mit csinált? Elkezdett csikizni. Komolyan azt hittem, hogy behugyozok a csikizésétől. Először csak lassan, meg a mellbimbóm körül, aztán meg mindenhol(deréktól fölfelé). Nem tudom, hogy mennyi ideig csinálta, de úgy tűnt, hogy vagy egy óráig. A z elején csak mondogattam, hogy elég, meg hogy hagyd abba, de nem hagyta, és aztán már kérleltem, de nem. Aztán, miután könyörögtem neki, akkor kezdte lassan abbahagyni. Nem tudom mi ütött belé. Most komolyan, ti mit szólnátok, ha ezt csinálná veletek a párotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!