Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, mit akarhat tőlem?
Előre is elnézést, de kicsi hosszú lesz, hogy jobban érthető legyen a probléma.
A munkahelyemre nem olyan régen jött egy új kolleganő és mellém keveredett. Mivel eléggé egyedül, volt így elkezdtem vele beszélgetni. Azóta eltel egy pár hét és az a helyzet, hogy eléggé megkedveltem.
A problémám viszont az, hogy nem igazán tudtam eldönteni, hogy Ő mit is akar tőlem. Amikor beszélgetünk, néha látszólag véletlenül hozzám ér, mindig mosolyog rám és az utóbbi időben velem, jön haza egy darabig, vagyis úgy tűnik, mintha keresné a társaságomat és megosztja velem sok személyes dolgát is. Már tudjuk egymás számát és azt is, megmutatta, hogy hol lakik, mailezünk egymással és néha telefonon is, beszélünk (pl. szabi alatt).
Ezekből, a jelekből nekem az jön le, hogy bejövök neki, csakhogy nem tudom, hogy jó értelmezem ezeket,baráti közeledés, egyszerű kis munkahelyi flört vagy több?
Egy másik gond a dologgal, hogy elég nagy a korkülönbség közöttünk (majdnem 9 év, én a 20as, Ő a 30as éveiben van) és ráadásul én se tudom, hogy mit is szeretnék tőle, de ha jobban tudnám, hogy mit jelentenek a fent leírt jelek, akkor jobban tudnám, hogy merre induljak. A baráti kapcsolat logikusabbnak tűnne, de akkor miért ad olyan jeleket, amik ilyen kétértelműek (egyszer egy mailváltás során megjegyezte, hogy testileg és lelkileg is bejövök neki), vagy egyszerűen csak ilyen lehet nála a baráti közeledés?
És igen, tudom, hogy az lenne a legegyszerűbb, ha megkérdezném, hogy Ő mit gondol, de félek, hogy Ő esetleg többet szeretne, mint barátság, én meg ugye azt se tudom, hogy akarnám e vagy sem, mert én meg úgy gondolom, hogy ha többet akar és én is belemegyek akkor azzal az Ő idejét pazarolnám, mivel nem vagyunk egy korosztály, valószínűleg neki már mások az elképzelései/elvárásai egy kapcsolattól, mert neki már ketyeg az óra, én pedig még nem érzem magam alkalmasnak, egy komoly kapcsolatra (komoly kapcsolat alatt a családalapításra gondolok, nem pedig pár hónapig tartó együttélésre).
Szóval nektek mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!