Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerős/beszélgetés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerős/beszélgetés?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit annyira ismerek csak, hogy köszönőviszonyba vagyunk, illetve kétszer beszélgettünk. Eléggé megkedveltem (sőt..), de nem vagyok egy bátor típus, szóval úgy gondoltam, valami hülye indokkal ráírok. De mégis milyen indokkal tudnék ráírni? Valami konkrét indokot tudtok mondani?

köszönöm a segítséget!

2013. febr. 12. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy hogyan telnek a napjai. :) Aztán a többi jön magától jó esetben. :)
2013. febr. 12. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Személyesen nem tudnád megkérdezni tőle, "szia, hogy vagy?"

Hidd el sokkal "tisztább" mint írdogálni!

Velem személyesen, tényleg akármiről lehet beszélni, de amikor írok, csak a hülyeséget tudom árasztani magamból :)

Illetve személyesen sokkal jobban adja magát a dolog szerintem, mondasz valamit, a másik kéntelen válaszolni, látod a reakcióját, meg egyszerűen minden jobban adja magát, meg most elkezdesz vele írdogálni, és ugyan úgy csak kb. köszönő viszonyban lesztek személyesen? Mert hogy nem vagy bátor..... Én azt mondom hogy az ember vagy kezdeményezzen, vagy ne, félni meg nincs mitől.

2013. febr. 12. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazából még sajnos a legbátortalanabbaknál is bátortalanabb vagyok.:S

Szóval szóban nem igazán nem.

2013. febr. 12. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem igazán megy.
2013. febr. 12. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!