Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk pisilésnél, miután végeztetek még marad pár csepp a húgycső végén? Azt letörlitek papírzsebkendővel?
Figyelt kérdés
Én leszoktam törölni, mert nekem pl. marad, és ezt felszívatom a papírzsepivel. Viszont aki a piszuárba vizel, az nem szokta megtörölni, akkor ezeknek vagy nem marad, vagy a gatyájukba megy a vgén az a pár csepp.2013. febr. 12. 15:08
11/25 anonim válasza:
kirázom, a maradékot meg beissza a gatyám :D
12/25 A kérdező kommentje:
Ezt rám írtad?
Amúgy akkor hagyjátok, hogy a gatya felszívja a vizeletet?
2013. jún. 8. 19:51
13/25 anonim válasza:
ha 3rázás után még marad akkor wc-papros megoldást választok,mert nem rcskázom a wc-ben
de recskázom a wc-ben de az nem ide tartozik.
14/25 anonim válasza:
Régen nem , de vagy 3 éve már igen.
20f
16/25 anonim válasza:
Hiába rázom egyre megy.egy pár csepp úgyis a gatyámba megy :D
18/25 anonim válasza:
Én kirázom + kinyomkodom, azzal elég alaposan el lehet távolítani. Csak sajna a csőben is maradhat, az meg kifolyik akkor is, ha letörlöd a végit :D
19/25 anonim válasza:
Kéz megmos (igen, előtte), normál WC, ráül (otthon feltétlenül, nyilvános helyen természetesen nem), pisil, WC-papír négybe hajt, fityma hátra, húgycsőszájhoz papír mutató ujjal oda, fityma vissza, húgycső elérhető részéből kisimogat, fityma annyira hátra, hogy a papír kijöjjön, papír ellenőriz, kidob, WC lehúz, gatya felhúz, kéz megmos, process completed.
20/25 A kérdező kommentje:
Otthon feltétlenül?
Fiú vagyok, nem szoktam ráülni a wc-re pisilésnél, állva pisilek.
2013. nov. 11. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!