Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 170 cm körüli sovány pasik jönnek be, olyasmi arccal mint a képen lennt. De miért nem találok ilyet sehol?
Ritkán látok csak olyat aki ennek az ideálnak megfelel, pedig olyan jó lenne. :) Barátnőm szerint ez teljesen átlagos megjelenés. Akkor én hogyhogy nem látok az utcán egy ilyen férfit sem?
Aszongya "mert akkor tudom h léteznek" :DD
Mintha valami istenek lennének:D
Ez egy férfi modell, és igenis léteznek ilyenek:D
nekem ilyesmi arcom van, csak mondjuk kevésbé napbarnított :D
180 magas 70 kg körüli vagyok, szóval sovány is :D
bár megvan az önbizalmam, nem érzem magam külsőleg kiemelkedően jónak, de szerintem egy szép, csinos, értelmes nő nem feltétlenül a tökéletes külsőre bukik.
Inkább az kell egy nőnek, hogy egy férfi külsején látsszon hogy nem hanyagolja el magát, legyen önbizalma, emellett legyen jó társaság, legyen humoros, intelligens, inkább ilyen férfiból van kevés, nem pedig a jóképűekből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!