Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondolnátok rólam, ha ülnétek egy padon és csak úgy leülnék mellétek beszélgetni? :D

Figyelt kérdés
H*lyének néznétek? Elég kevesen férfi meri ezt megtenni, hogy pl. meglát egy lányt a padon és leül mellé beszélgetni. Mennyire lenne ez gáz szerintetek? :D
2013. febr. 12. 00:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
nem gondolnék semmit max azt hogy unatkozol, szal dumálnék veled ha már leültél xd :"D
2013. febr. 12. 00:54
 12/27 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy olyan esetem még jó pár évvel ezelőtt, hogy sétáltam a Duna parton, fülhallgató a fülemben, cigi a kezemben, mire egy srác elkezdett mellettem sétálni és arról magyarázott,hogy mi a rossz a dohányzásban...:D hát néztem rá nagyokat, főleg,hogy először fel sem tűnt,hogy nekem beszél,mivel a zenével voltam elfoglalva,csak egy idő után fura volt,hogy mellettem sétál... :D

Vicces volt a szitu, beszélgettem vele egy kicsit, meg néha ha összefutottunk,de ált próbáltam kerülni,mert kicsit fura volt a gyerek :D

Amúgy nem nagyon szeretem az ilyen dolgokat a fura/rossz tapasztalatok miatt.

2013. febr. 12. 00:58
 13/27 anonim ***** válasza:

Kérdező!

"Mért?:) Nem az lenne az első, hogy úr isten, hogyan lehetséges ez a mai Magyarországon? Rögtön azt gondolnád, hogy csak szexpartnert keresek? :(( "

Sajnos a nagy többség csak a könnyű menetre hajt,legalábbis ezt tapasztalom.Már nem nagyon számít a tisztelet,sem az érzelem.Ha már úgy beszélnek a nőkről,hogy "egy patront megér","szúrnám a fosóját"...stb...akkor a nőknek nagyon is résen kell lenniük,hogy ne egy tipikus "luk-vadásszal" találják szembe magukat.Én sem szeretem megégetni magam,ezért elővigyázatosabb vagyok. (2. hozzászóló voltam) :)

2013. febr. 12. 01:01
 14/27 A kérdező kommentje:
Azt a külsőről szerintem észrevennétek ki az aki csak a szexre hajt és ki a komoly ember. Ha mellém leülne egy nő, azért én is kiszúrnám ki a k*rva és ki a rendes lány.:)
2013. febr. 12. 01:04
 15/27 anonim ***** válasza:

Hát ja, köszönd a többi férfi társadnak, hogy így leépítették a bizalmunkat!

Én is ezért félek leginkább. Sok a kripli pasi, aki adja a nagymenőt és a gyk-s "örök igazságokkal" ellentétben: én undorodok ,a bunkó, lukvadász pasiktól.

2013. febr. 12. 01:04
 16/27 anonim ***** válasza:
A kinézet nagyon sokszor csalóka tud lenni.De ha a külsőről ítélnék,akkor meg felszínes lennék.Komoly üzletemberek között is vannak olyan szélhámosok,hogy csak kamillázok. o.O
2013. febr. 12. 01:06
 17/27 anonim ***** válasza:

Ritka, hogy egyedül üldögéljek egy padon. Akkor szokott ilyesmi megesni, ha kicsit (vagy nagyon) gondban vagyok és egyedül szeretnék lenni a problémáimmal. Úgyhogy sajnos nem vagyok épp kapható a beszélgetésre, ismerkedésre.

Ami meg a "félek, hogy kirabolnak, megtámadnak" választ illeti, én nem csodálkozom rajta, sok rossz dolog megesik, és ezek mindig el is jutnak az emberekhez.

2013. febr. 12. 01:06
 18/27 A kérdező kommentje:
Csak nekem tűnik úgy, hogy a legtöbben budapesti vagy egyéb nagyvárosiak vagytok? Szörnyű ez a bizalmatlanság és rossz látni ezt. Vidéken máshogy gondolkodunk, városon persze van sok piszok ember...
2013. febr. 12. 01:11
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha konkrétan te kérdező ülsz mellém én simán eldumálnék veled. De csak veled!
2013. febr. 12. 01:17
 20/27 A kérdező kommentje:
Ó 19-es ez nagyon jól esett, köszönöm!:)
2013. febr. 12. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!