Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk férfiak! Titeket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk férfiak! Titeket nem zavar hogy nők simán be csapnak titeket sok mindennel?

Figyelt kérdés
Pl vegyünk egy husisabb nőt...ráadnak egy szuper alakformáló cuccot és már is csak annyit láttok hogy milyen jó vonala van egy tapadós ruhában...és hiaba gondoljátok hogy nincs így de tényleg vannsk ilyen alakformálók!! Aztán a mell kérdés..olyan rafinált melltartókkal van tele minden + lehet bele ilyen műanyag/gumis holmit venni azzal is nagyobbodik...de olyan durva extra push up melltartók vannak hogy múltkor bementem egyik boltba és az én épp hogy B-s mellemet olyan D/C-sre csinaltam/turbóztam fel...hogy én is csak néztem..és ez nem csak olyan kitömöttnek látszik hanem egy mély dekoltázsú trikóban is hatalmas kebleknek látszik.....szóval ez titeket nem zavar? Hogy nők nagy részének szinte fele akkora melle sincs amilyennek látszik...plusz ott van mèg alakformálós dolog is...

2013. febr. 11. 20:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%

Engem jól becsaptál azzal, hogy az elején azt hittem, értelmes kérdés lesz, aztán már a címében ilyeneket írsz: "be csapnak".

Amúgy nem zavar, nagyon helyesnek tartom, hogy ad magára, és próbálja kihozni magából a legvonzóbbat!

2013. febr. 12. 08:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek igaza van. Az is kérdés azonban, hogy csak a környezetüket akarják-e átverni, vagy saját magukat is...

Ha csak arról van szó, hogy a maximumot akarják kihozni a külsejükből, akkor meg egyértelművé kell tenni, hogy ez bizony nem a valóság, csak csalok.

2013. febr. 12. 08:45
 13/19 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező pl. ugyanúgy átver minket, mint akik szépen öltöznek, csak más a technikája. Kérdésnek álcázza azt, hogy másokat próbál fikázni, ezzel álságosan magasztalva saját magát, mert a nulla önbizalmán ezzel próbál segíteni! Ne legyünk álszentek!
2013. febr. 12. 08:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem ilyen a nők többsége, legalábbis errefelé. Ne barátkozz plázacicákkal kérdező. Tudod: madarat tolláról...

Az meg a legocsmányabb dolog, amikor nők a többi nőt fikázzák. Néha példát vehetnétek a fiúkról. Ők legalább összetartóak. Bármilyen legyen is a fiú, mégha halálos ellenség is, soha nem becsmérlik, mindig "a nő a hibás". Meg sok nő szerint is a nő a hibás. Pont azért kényszerül néhány jellemgyenge kislány trükkökhöz folyamodni, mert valójában senki nem áll mellé, soha, mégha igaza van se. Megtanulja, hogy az életben csak némi csalással érvényesülhet, meg azzal, hogy eljátssza amit várnak tőle.

2013. febr. 12. 11:02
 15/19 A kérdező kommentje:
de...úristeen!! -.- miért hiszi itt mindenki azt hogy FIKÀZOM A NÖKET?? a kérdés SEMMIT NEM ÀLCÀZ -.- en csak arra voltam kIváncsi hogy hogy ér ez titeket stb....úristen ...én nem fikazom soha az embereket mert miért tenném normalis vagyok de hogy mennyi ostoba ember van itt...
2013. febr. 12. 23:01
 16/19 anonim ***** válasza:
De, zavar az ilyen, akárhogy nézzük hazugság, lehet dobnám is emiatt. Egy akárhogy tagadja mindenki. Először a külsőt veszed észre. Aki azt mondja először a belsőt nézi meg először vagy sebész, vagy gondolatolvasó. Aztán hiába kedves aranyos a lány, ha nem áll fel a hmm.. akkor akár barátok is lehetnénk. Ne nevezzük akkor járásnak.
2013. febr. 12. 23:08
 17/19 anonim ***** válasza:
16. Remélhetőleg ezeket a szép elveket akkor is figyelembe veszed, ha a lányok hivatkoznak rá, hogy bizonyos külsőhöz, ha megszakadnak se tudnak vonzódni. :)) Amúgy semmi bajom a hozzászólásoddal, ne érts félre!
2013. febr. 12. 23:32
 18/19 anonim ***** válasza:
#16: miből gondolod, hogy elsőként mindig a külsőt vesszük észre? Vegyük pl. a kérdezőt (vagy téged)! Fogalmam sincs, milyen a külseje, mégse kellene, ez teljesen nyilvánvaló. És akkor még a külsőről semmi szó nem esett. Persze hangzatosat írtál, csak nem feltétlen igaz!
2013. febr. 13. 10:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Oh, ha még csak a ruhával csalnának... :S
2013. febr. 13. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!