Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám meg?

Figyelt kérdés
Van egy srác évfolyam társam és nagyon tetszik, de nem tudom hogy neki tetszek-e szerintem igen, de nem biztos hogyan tudhatnám meg?Azon kívül hogy megkérdezem viszont van egy barátnőm aki szerelmes belé és sajnálnám őt is.Vagy ha esetleg nem tetszek neki akkor hogyan tudnám elérni hogy tetszek neki? Segítsetek légyszí!! Csak normális válaszokat.(Barátot még nem akarok úgy értem hogy járni vele csak simán barátok lenni.) 14/L

2013. febr. 11. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyeld a gesztusait, milyen a mosolya, ha beszélgettek, mennyit néz a szemedbe... Ezek talán segíthetnek.
2013. febr. 11. 19:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ igazából ha beszélgetünk mindig a szemembe néz mindig ki enged az ajtón szóval udvarias ha rám néz mindig mosolyog!
2013. febr. 12. 16:33
 3/5 anonim válasza:
1. ha csak a barátja akarsz lenni, miért akarsz neki tetszeni( ha mindketten tetszetek egymásnak az már nem barátság) 2. ha a barátnőd szerelmes belé, neked meg csak tetszik, akkor szerintem nem lenne korrekt dolog ez a barátnőddel szemben, hogy tetszeni szeretnél ennek a fiúnak.
2013. febr. 12. 16:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Én azt értem!Szóval nem úgy akarok vele járni hogy meg csókol meg ilyenek ha érted hogy mire gondolok! De ha úgy alkul akkor persze majd több is lehet 1-2 év múlva. A barátnőm szerelmes belé de kezdek én is az lenni nem szeretném hogy a barátnőmnek fájjon még mielött valaki azt hinné hogy én "szívtipró vagyok" nem a legjobb barátnőm csak szoktunk beszélgetni és ennyi de nem szoktunk iskolán kívül találkozni!!
2013. febr. 12. 17:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos se az én se az ő se a srác érzéseit nem tudom befolyásolni!
2013. febr. 12. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!