Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszenék neki? Kédezzek rá?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszenék neki? Kédezzek rá? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy sràc (25), akibe fülig beleszerettem. 2 éve ismertem meg. Ritkàn talàlkozunk (csak ha éppen együtt dolgozunk), ritkàn a munkahelye előtt.

Facebook-on néha beszélgetünk, bàr mindig én írok rà. Felajànlotta, hogy ha bármiben tud, segít, csak szòljak neki. Legutòbb megsimogatta az arcomat, amikor talàlkoztunk (nem tudom, jelent e valamit). Pàr hete, amikor a munkahelyen voltam, elhìvtam a szülinapomra (előtte valò nap ráìrtam, hogy nagy szeretettel vàrom, mert előző héten szòltam neki, akkor azt mondta, nem ìgéri, hogy otz lesz, de eljön, és szabad az a napja. Viszont azt írta, hogy közbe jött valami, nagyon kellemesen érintette, hogy meghívtam, és ne haragudjak rà).

Nagyon belebolondultam, de nem tudom, mit kellene tennem. Elhívni nm akarom beszélgetni, vagy valami. Megmondani, hogy mit érzk, mert az nem ràm vall, meg különben is...

19l

2013. febr. 11. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó nő vagy?
2013. febr. 11. 17:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha gondolod majd linkelek képet privàtban, csak most mobilról írok
2013. febr. 11. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:

:)

Nem feltétlenül szükséges, de most majd ezren fognak tőled képet kérni. Igazából akkor úgy kérdezem, hogy te annak tartod-e magad. Magyarán van-e önbizalmad.

2013. febr. 11. 17:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Fogjuk rà...
2013. febr. 11. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még ne nyomulj rá. Egy ideig még vesd be a kis női praktikáidat, és ha tetszel neki valószínű észreveszi és lépni fog. Aztán ha esetleg már nem bírod akkor megmondhatod neki, viszont ha ő nem lép annak 2 oka lehet: a, nem veszi észre a jeleidet, és nem tudja h zöld az út így nem mer lépni (25 éves emberre mondjuk ez nem vall) b, nem vagy az esete.
2013. febr. 13. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!