Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenék neki? Kédezzek rá? Mit tegyek?
Van egy sràc (25), akibe fülig beleszerettem. 2 éve ismertem meg. Ritkàn talàlkozunk (csak ha éppen együtt dolgozunk), ritkàn a munkahelye előtt.
Facebook-on néha beszélgetünk, bàr mindig én írok rà. Felajànlotta, hogy ha bármiben tud, segít, csak szòljak neki. Legutòbb megsimogatta az arcomat, amikor talàlkoztunk (nem tudom, jelent e valamit). Pàr hete, amikor a munkahelyen voltam, elhìvtam a szülinapomra (előtte valò nap ráìrtam, hogy nagy szeretettel vàrom, mert előző héten szòltam neki, akkor azt mondta, nem ìgéri, hogy otz lesz, de eljön, és szabad az a napja. Viszont azt írta, hogy közbe jött valami, nagyon kellemesen érintette, hogy meghívtam, és ne haragudjak rà).
Nagyon belebolondultam, de nem tudom, mit kellene tennem. Elhívni nm akarom beszélgetni, vagy valami. Megmondani, hogy mit érzk, mert az nem ràm vall, meg különben is...
19l
:)
Nem feltétlenül szükséges, de most majd ezren fognak tőled képet kérni. Igazából akkor úgy kérdezem, hogy te annak tartod-e magad. Magyarán van-e önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!