Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy híres emberrel (nevet nem írok) még 2 éve, és még mindig forr a levegő köztünk a koncerteken, ez normális? Szerintetek mit akar tőlem? (Rengeteg képek is készültek, tehát nem hazudok! )
háhá
Biztos a Pataky... :-D
Na de Fluor Tomi kimaradt. Meg SP.
Hát, te lány, hány éves vagy?
Dióhéjban: Igen, a fickónak csak szexre kellesz. Igen, van még máshol is egy csomó ilyen nője, semelyik városban sincs egyedül, vagy ha mégis, tesz róla, hogy ez azonnal megváltozzon. Igen, ő így él, a lányok, akik vele vannak olykor, ezt elfogadják, vagy tagadják és ettől zavartak lesznek. Igen, ahányszor odamész, kb minden alkalommal van rá esélyed, hogy lesz egy jó éjszakád. Nem, ebből soha nem lesz kapcsolat. Igen, el kell fogadnod ezt úgy, ahogy van, ha te akarod őt. Nem, őt ez nem zavarja, számára a legtermészetesebb dolog, hogy megölel egy csinos lányt, jól érzik magukat együtt és legközelebb csak hónapok múltán találkoznak megint, hasonló célból.
Figyelj, ne füzz sokat ehhez az egeszhez.
A baratnöm is kergetett remenyekkel teli egy himi-humi drogos zeneszt, annak pedig csak szexre kellett - mellette maas csajok is futottak meg.
Ez a zeneszeknel es az egyeb szereplöknel igy müködik - hidd el nekem, gyermekkorom ota köztük vagyok, tudom. Ez naluk egy erdekes dolog, sokuk megallapodna, de a kisertes olyan nagy, hogy egyszerüen keptelenek ra. Ha tartos kapcsolatra es nagy szerelemre vagysz, keresd mashol, pl. egy teljesen normalis, atlagos sracnal.
23/L
Nem a mostaniak közül való?? Akkor öregebb?
Aradszky László
Korda György
Koós János
Uhrin Benedek
Küldj privit,ha kitaláltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!