Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire jó a szex?
Még nem szeretkeztem (15 vagyok) .
Régen,mikor együtt aludtam a szüleimmel,egyszer csak arra ébredtem,h épp azt csinálják.Aztán egyre többzör.Ezek után inkább elmentem a nővérm szobájába...
Ha lány vagy akkor velem kipróbálhatod.
F.
Ha fiú vagy, akkor meg velem.
25 Renátó
A szex csak akkor jó, ha megértél rá testileg-lelkileg, és ha van egy olyan párod, aki mellett fel tudsz oldódni, és régóta együtt vagytok.
Az első pár alkalom a lányok szempontjából nem igazán kellemes. Fáj-vérzik, az első pár alkalommal nem feltétlenül van a lányoknak orgazmusuk. Viszont én mégis élveztem a fájdalom ellenére, mert nekem az is ott volt a háttérben, hogy 9-10 hónapja együtt voltam a párommal, akit iszonyatosan szerettem, így félre a fájdalommal, hiszen mégis az egyik legcsodálatosabb érzés volt a világon.
De az írásod alapján, te még nem éppen vagy érett egy ilyen kapcsolathoz, úgyhogy ha lány vagy, egyáltalán nem élveznél még benne semmit.
Én veled egyidős voltam amikor elveszítettem, a párommal, akivel már 10 hónapja együtt voltunk, és azóta is 2,5 éve együtt vagyunk. Csak akkor és azzal veszítsd el, akivel ilyen komoly kapcsolatba vagy.
Üdv: 17/l
"Szerintem vannak jobb dolgok is."
Egyet mondj! ... :-P
caM008 kedves!
Mondok neked egy jobbat: egészség :)
#7: Szex nélkül nincs egészség ... legalábbis normális lelki :-P
Egyébként meg hülyeségeket beszélsz. A szex egy cselekvés, hogy hasonlítod össze az egészséggel, ami egy állapot? Vagy arra gondoltál, hogy az orgazmusnál - vagy amikor átöleled a párod és egyé váltok -, annál jobb egy marék vitamint lenyelni :-P
# 4/9 ma 09:01 -vagyok
Az igaz, hogy a rendszeres szex fontos egy kiegyensúlyozott életben. De ennek nem szexnek kell lennie, inkább szeretkezésnek. Egy kikapcsolódás, a hosszú, zsúfolt nehéz napok után, amikor a pároddal vagy, és csak egymásra figyeltek, egymásra hangolódtok. De ezt inkább mondanám felnőtt korba, mint tizen egynéhány évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!