Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élnek még a spermiumok?
Nem "normális" úton, kézzel történt a dolog és ráment a kezemre a cucc a hüvelyk és mutatóujjam közé. Rögtön letöröltem ugye és kezet mostam sőt folyattam is rá a vizet mégegyszer egy kis ideig. Órákkal később bekentem magam kenőccsel amit a nőgyógyász írt fel, a másik kezemmel, de úgy alakult hogy "avval" a kezemmel is kénytelen voltam. (Persze a kisujjammal és csak egy-két mozdulattal, a tenyerem felével, nem a másikkal ahova ráment)
Addigra már meg kellett hogy haljanak, igaz, meg ha letöröltem, le is mostam esély sincs hogy rajta voltak, nem?
Szabad levegőn kiszáradás miatt elpusztulnak pár óra alatt. De mivel te kezet is mostál és le is törölted... Nem bányászok ezek, amik csákánnyal próbálnak megkapaszkodni a kezeden...
Nem kell aggódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!