Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket érzitek fontosabbnak ill. melyiket választanátok? Ha gondoljátok meg is indokolhatjátok.
Melyiket tartjátok fontosabbnak, ill. melyiket választanátok? Ha gondoljátok meg is indokolhatjátok. (:
Tél vagy nyár?
Sör vagy bor?
Szerelem vagy barátság?
Szív vagy ész?
Belsô vagy külsô?
Tûz vagy jég?
Élet vagy álom?
Köszönöm a válaszokat. (:
Köszönöm az eddigi válaszokat! (:
-Én a telet választanám, mert nagyon szeretem a havat, a havas tájat. Szeretek sétálni hóval borított parkokban, szeretem nézni, hogy minden hópehely milyen aprólékosan szép. Szeretem, hogy ropog a hó a talpam alatt.
-Nem iszom alkoholt, de ha mégis, akkor a bort választom. Inkább alkalmi, finomabb, és mellesleg nem igazán szeretem a sört.
-Még soha sem voltam szerelmes, de szerintem a barátság fontosabb.
-Számomra a józanész, a döntések mindig fontosabbak voltak, mint az érzelmek. Ezzel nem azt mondom, hogy az érzések nem fontosak, de a helyes megoldás inkább a gondolatokban rejtôzik.
-Itt a jeget választanám, de a tûz is nagyon közel áll hozzám.
-Inkább álmodozós tipus vagyok, de szeretek élni. Mivel nem igazán vesznek észre az emberek, ezért inkább csak álmodhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!