Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nocsabasz pasi miert jar gyurni?
elnézést de ezek nagyon gáz válaszok. állítólag nagyon helyes vagyok,állítólag jóképű,jófej,határozott,szeximádó stb szal minden egyben.(nem vicc,előre is köszönöm)176cm magas,71 kilo,viszont hajlamom van a sportos alakra (ezalatt azt érzem,hogy nem lajhárként születtem,hanem sportosként) éppen ezért szokták mondani,hogy nekem nem is kéne mennem edzeni,mert hiába zabálok mint állat,akkor is megmarad ez az alakom és lőn csodát: tényleg. vagyunk egy páran ebből az egyedből. DE én már csak azért is elakarok kezdeni járni "gyúrni" ,hogy kondiban tartsam magam,fitten és egy felszedjek 1-2 kiló izmot magamra,meg szálkás legyek ennyi.és nem azért,hogy tudjak nőzni,mert eddig a nem kigyúrt 71kilós testemmel is vonzottam a nőket.szal hagyuk ezt a parasztos dumát.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!