Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nocsabasz pasi miert jar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nocsabasz pasi miert jar gyurni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 12:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mert fontos saját magának a külseje
2013. febr. 10. 12:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Hogy jól nézzen ki.
2013. febr. 10. 12:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Csak én nem tudom , hogy mi az a nocabasz ? :DDD
2013. febr. 10. 12:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Mert ha nem foglalkozna a külsejével akkor nem lenne "nocsabasz" :D
2013. febr. 10. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
A nőcsábászok nagyon hiú pasik.
2013. febr. 10. 12:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja Nőcsábász , okay , vágom :DDD
 7/13 anonim ***** válasza:
Valasz megtalalhato a kerdesben.
 8/13 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszi ettől menőbb lesz.
2013. febr. 10. 13:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Mert nem elég jó a dumája, és azt valamivel kompenzálni kell.
2013. febr. 10. 13:04
 10/13 anonim ***** válasza:

elnézést de ezek nagyon gáz válaszok. állítólag nagyon helyes vagyok,állítólag jóképű,jófej,határozott,szeximádó stb szal minden egyben.(nem vicc,előre is köszönöm)176cm magas,71 kilo,viszont hajlamom van a sportos alakra (ezalatt azt érzem,hogy nem lajhárként születtem,hanem sportosként) éppen ezért szokták mondani,hogy nekem nem is kéne mennem edzeni,mert hiába zabálok mint állat,akkor is megmarad ez az alakom és lőn csodát: tényleg. vagyunk egy páran ebből az egyedből. DE én már csak azért is elakarok kezdeni járni "gyúrni" ,hogy kondiban tartsam magam,fitten és egy felszedjek 1-2 kiló izmot magamra,meg szálkás legyek ennyi.és nem azért,hogy tudjak nőzni,mert eddig a nem kigyúrt 71kilós testemmel is vonzottam a nőket.szal hagyuk ezt a parasztos dumát.

24/F

2013. febr. 10. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!