Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy szeretet hiányos férfival összejönnétek?
ma 10:26
Nem ronda és nem pénzhiányos..de alapban veled szóba sem állnék mert rád lenne írva hogy a lóvém miatt vagy velem,így szeretetből vszinü nem sokat kapnék.Szóval te felejtős is lennél.:D
Elképzelhető.
Most pl. van egy fiú, akivel sokat beszélgetek és kezdek iránta többet érezni. Időnként észreveszem, hogy mintha szeretethiányos lenne. Nem szó szerint, mert vannak páran körülötte, akik nagyon szeretik és ezt érzi is, de a szerelmes szeretet hiányzik az életéből. És úgy tűnik, hogy nagyon jól esne neki, ha megölelné valaki, odabújna hozzá valaki.
Vele pl. nagyon szívesen összejönnék, mert egy hullámhosszon vagyunk és én is ilyen kis szeretetéhes lány vagyok, szóval ebből szempontból szerintem simán működne a dolog, mert mindketten szeretjük, ha megölelnek minket, megölelünk valakit és odabújunk valakihez. :)
Szóval, ha egyébként minden más téren klappolunk, egyáltalán nem zavarna, ha szeretetéhes a fiú.
Háát, én nem. Volt már dolgom ilyen pasival, életem első komolyabb kapcsolata volt. Szinte megfojtott a szeretetigénye. Ragaszkodott hozzá, hogy minden percet vele töltsek, hívogatott egész nap, "csak úgy". Ha nélküle csináltam programot, morgott, hogy én sem foglalkozom vele eleget. Elvált családból jött, az apja egyáltalán nem kereste, anyja rengeteget dolgozott, nem volt rá ideje.
Szegény srácból egyfajta energiavámpír lett, annyira kiszipolyozott a szeretetéhsége. Szakítottam vele, a saját érdekemben. Innentől csak ép család ép lelkű fiaival kezdtem. Ég és föld a különbség.
ma 11:20
Nem szomorkodok egész nap,de valójában rólam se ehet megmondani hogy az vagyok,tehát nem mutatom ki és nem vehető rajtam észre,de ott bellűl érzem amit szerencsére jól palástolok.
csak akkor, ha róla van szó: [link]
<3
ha szeretethiányos, de kevesebbet panaszkodik a nagymamámnál, akkor pusztán ez a tény nem hiszem h eltántorítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!