Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak egy kérdésre választ kaphatnál, halál előtt/után, mit kérdeznél? Egyáltalán személyes lenne, akár a szerelmi életetekről, vagy teljesen más irányú?
Nem zavar ha troll válaszok jönnek,de a komolyak jobban érdekelnek.
És mivel előbb nem illet a kategóriába,ezért hozzáfűzném,hogy a párkapcsolataitokról is szólhat a kérdés,de másról is.
Úgy érzem, elsősorban szerelmi, párkapcsolati témákat érintve érdekelnének a válaszok, ezért én most ebben a témakörben kerestem azt a bizonyos, utolsó kérdést.
Nyilván csak a jelen helyzetemben tudom, hogy mit kérdeznék, ha most érne a halál, de ne legyen így..
Szóval, én azt kérdezném meg, hogy mit gondol rólam az a bizonyos fiú és miért nem hív randira? Jó, tudom, ez két kérdés, de akkor is, erre szeretném tudni a választ.
18/L
Én apámhoz intézném a kérdésemet:
-Mondd, miért gyűlölsz születésünk óta minket, a nővéremet és engem; tényleg azért, mert nem fiúnak születtünk?
31/N
"Ami létezik azt a matematikával tudjuk bizonyítani"
Ez nem így van. A definíciók által meg nem mindig biztos, hogy megismerhetjük az adott dolog lényegét.
Halál "előtt/után"...
Utána nem hiszem, hogy lenne módom kérdezni. Előtte meg már minek?
Talán azt mégis megkérdezném, hogy: Lehetne, hogy gyorsan átessek rajta, lehetőleg fájdalommentesen?
Még néhány lehetséges utolsó kérdés:
Ó, hogy miért nem a másik ejtőernyőt vettem fel?
A f@szér nem kötöttem be az övet?
Biztos, hogy nincs megtöltve?
Biztos, hogy kikapcsoltad az áramot?
Bazzeg, a piacon vetted a jogsidat?
Hogy miért is ettem az anyós főztjéből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!