Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretethiányom van. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretethiányom van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Se barátom se senkim:( 17/L
2013. febr. 9. 23:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Pest megye,Budapest környékén..
2013. febr. 9. 23:30
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

Taplók vagytok...

Lehet csak kamuzik és unalmában irkálja ki a kérdéseit, de lehet, hogy nem. Lehetne bennetek annyi empátia, hogy nem bagatellizáljátok el.

A kérdezőhöz: ez ellen csak Te magad tehetsz. Nem tudni rólad semmit, de gondolom nem nagyon jársz el sehova és visszahúzódó vagy. Én se vagyok, voltam sokkal különb sokáig és volt is rá jó okom, amit felhasználhattam a lelkiismeretem megnyugtatására. Egyszer elegem lett ebből, és elhatároztam, megváltozom. Nem volt könnyű, ma sem megy minden olyan egyszerűen, de ha nem döntöttem volna el magamban, hogy változtatni kell, akkor soha nem lépek ki ebből a pocsék állapotból amelyben Te is lehetsz.

Rajtad múlik minden, nyiss az emberek felé, hagyd hogy megismerjenek és minden rendbe fog jönni :)

2013. febr. 9. 23:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Nyitok az emberek felé meg minden de ígyse szeret senki. Tényleg sokat változtam. Nem tudom még mit tehetnék. Azért nem járok el sehova,mert nincs kivel meg pénzem sem. És elképzelésem sincs mit csinálhatnék.
2013. febr. 9. 23:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Sokat változtál? Ezelőtt mi volt a probléma, ha szabad esetleg tudni?
2013. febr. 9. 23:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Elég érdekes családom van na a léyneg,hogy nem tanultam meg senkitől hogyan kell szeretni meg jólérezni magam. Ezért régen sok kudarc ért és szándékosan elvonultam. Aztán jött valaki az életembe,aki szenvedett velem hogy jobb legyen..puszii neki bárhol is van.. Még mindig bennem maradtak ilyen rossz tulajdonságok, pl. nem tudom magam ellazítani ilyenek..
2013. febr. 9. 23:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Dave atya segít. Menj Tiszaföldvárra.
2013. febr. 9. 23:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy. Most még tudsz változtatni.Ne szokjál ebbe bele, mert egyre nehezebben tudsz majd oldódni. Tudom miről beszélsz, mert hasonló gondom volt nekem. Szóval jó lennem ha ki is mozdulnál otthonról.
2013. febr. 9. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!