Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretethiányom van. Mit csináljak?
Taplók vagytok...
Lehet csak kamuzik és unalmában irkálja ki a kérdéseit, de lehet, hogy nem. Lehetne bennetek annyi empátia, hogy nem bagatellizáljátok el.
A kérdezőhöz: ez ellen csak Te magad tehetsz. Nem tudni rólad semmit, de gondolom nem nagyon jársz el sehova és visszahúzódó vagy. Én se vagyok, voltam sokkal különb sokáig és volt is rá jó okom, amit felhasználhattam a lelkiismeretem megnyugtatására. Egyszer elegem lett ebből, és elhatároztam, megváltozom. Nem volt könnyű, ma sem megy minden olyan egyszerűen, de ha nem döntöttem volna el magamban, hogy változtatni kell, akkor soha nem lépek ki ebből a pocsék állapotból amelyben Te is lehetsz.
Rajtad múlik minden, nyiss az emberek felé, hagyd hogy megismerjenek és minden rendbe fog jönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!