Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ujjazzam meg magam? 14/L
(Nem tudtam igazán hogy melyik témakörbe való a kérdés, elnézést ha rossz helyre írtam.)
Szóval arról van szó hogy nem tudom, hogyan csináljam. Benedvesedtem rendesen meg minden, kívánom is, csak félek hogy fájdalmat okozok magamnak. :/ Tud valaki ötletet adni? Jó lenne minél hamarabb, mert most van egy kis szabadidőm és nyugi a házban, húgom és anyámék nincsenek itthon.
Köszi annak aki segít. 14/L
:D Hát most erre mit mondjak.... Ha fáj, akk nem folytatod.. Egyébként meg ha benedvesedtél, akk igyekezz megkeresni a forrását.. :D Egy ujjnyi lyuknak elméletileg am is lennie kell ott, hogy a menzesz távozhasson. Szóval keresd meg a lyukat. Aztán próbáld meg beledugni az ujjad. Ha bent van, akk meg óvatosan, lassan kezd el mozgatni, ki-be húzogatni. Jó szórakozást! :D
18/L
óvatosan dugd be az ujjad, ha fáj, ne folytasd, izgasd magad még egy picit, aztán megint próbáld meg...elöbb-utóbb jó lesz :)
én elöször fürdés közben próbáltam, ugye tiszta kézzel, meg a víz is valamennyire síkosít
majd próbáld ki ha tudod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!