Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme újra beszélnünk hátha kialakul vmi vagy semmi értelme?
van 1srác akivel kb 1 éve majdnem összejöttünk csak nekem akkor volt barátom és úgygondoltam h csak akkor járok vele ha az előzőt már lezártam...jó szakítottam az akkori barátommal..de utána nemtalálkoztunk 2hétig így nemmondtam neki h már szakítottunk..aztán ezalatt a 2hét alatt közbe jött 1másik csaj..megismerkedtek és mire feleszmélam már láttam őket a parkban smárolni..aztán ezekután nemfoglalkoztam vele.. meg úgygondolta h nemakarok tőle semmit pedig nemígy volt.....összejött a csajjal/azóta már szakítottak és nemtudom h van-e bnője/és a lényeg az h én még mai napig szeretem...szó szerint ha meglátom már majdnem elszállok:$
ha találkozunk akk max köszönünk egymásnak és ennyi de nemtudom h ő hogy érez(mondjuk ha meglát akk mindíg utánamfordul meg nagyon megnéz...elég feltűnően..)de tudom h ebből max megint barátság lehetne..sajnos...szóval elakarom felejteni...de miért nemtudom?
már 1éve nembeszéltünk és mégis megőrülök érte..állandóan gondolok rá..
szerintem mindenképpen beszélj vele ha olyan feltünően megnéz akkor meg pláne valószínüleg ugyanígy gondolja mint te csak ő is fél lépni nehogy beégjen(főleg ha az a vagány csávó típus:D)ha beszéltek akkor úgyis meglátszik rajta h mitgondol rólad...ha meg ennyire szereted akkor egész életedben ánnád ha most veszni hagynád..:S
beszélj vele és ha nemet mond akkor legalább könnyebben elfelejted ha meg igent akkor boldog leszel:D
nincs mit vesztened:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!