Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én a következő dologban látom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én a következő dologban látom a megoldást arra, hogy végképp kiverjem a fejemből. Mi a véleményetek? (lent)

Figyelt kérdés

Ez a dolog sokaknak ismerős lehet:

Egy lányról van szó aki visszautasított de jóban maradtunk.nem találkozunk sűrűn de ha mégis akkor olyan rossz látni,ha meg nem megyek el valamilyen talira akkor meg mástól kérdezi h tán nem értem rá meg stb. Én arra gondoltam hogy: (nem is tudom h mondjam)megmondom neki,megkérem arra h mondja azt h nem lehet közöttünk semmi és akkor ezek után megszakitok vele minden kapcsolatot.

Tudom furcsán hangzik de úgy érzem ez kell ahoz h tovább tudjak lépni.

Mi a véleményed?

2013. febr. 9. 14:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem kell mondani semmit, egyszerűen csak hagyni kell, egyre kevesebbet találkozni vele, egyre kevesebbszer beszélgetni vele, vagy passzívvá válni az irányába 8csak akkor válaszolsz ha kérdez) azt kész. Többit meg megoldja a sors.
2013. febr. 9. 17:22
 12/23 A kérdező kommentje:
nem rossz otlet
2013. febr. 9. 17:44
 13/23 anonim ***** válasza:
A 11-es elmondta amit én is akartam mondani. Hidd el, úgy a legjobb, ahogy a 11-es válaszoló mondta.
2013. febr. 9. 22:55
 14/23 A kérdező kommentje:

értelk titeket.

Igazábol amit irtam azt magam miatt akartam egy amolyan végső megerősítésként.

2013. febr. 9. 23:07
 15/23 anonim ***** válasza:
De ... nem szóval... hülyeségnek tartom, de te tudod.
2013. febr. 9. 23:28
 16/23 anonim ***** válasza:
Igazából ha nem lép irányodban a csaj semmit, akkor tök 8 hogy kimondja e vagy sem. Akkor beszéljen amikor kell, és akkor hallgasson amikor kell.
2013. febr. 10. 00:25
 17/23 anonim ***** válasza:
Szóból ért az ember. Alapvető udvariasság őszintén elmondani, mit akarsz.
2013. febr. 10. 12:03
 18/23 anonim ***** válasza:

12:03

ez is igaz, csak sokan nem mernek/akarnak konfrontálódni. avagy nem tudják hogy miként is kezeljék az adott helyzetet.

2013. febr. 10. 13:33
 19/23 anonim ***** válasza:
Ezért jobb nem kitenni magad megint egy kellemetlen helyzetnek. Ne állj sorba megint egy újabb pofonért.
2013. febr. 10. 15:08
 20/23 A kérdező kommentje:

Hát igen most pont ezt nem tudom eldönteni:

megbeszélni mégegyszer vagy kussolni és/vagy elsunnyogni.

2013. febr. 11. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!