Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit vegyek valentin napra a fiúmnak?
SEMMIT! semmi értelme, még ünnepnek sem lehet nevezni, nem tudom melyik hülye találta ki! Szerelmesek vagytok, nem? Akkor ezt az év minden napján ki kell mutatni, ha úgy van az év bármelyik napján meglepheted valamivel, nem kell erre valentin nap -.-
Jah, van barátom 2 éve és nekem mindennap valentin nap van, tegnap csokit kaptam tőle, nem kell ehhez "ünnep" Mi megbeszéltünk, hogy teszünk a valentin napra. De, hogy ne csak a véleményemet írjam le. A pasik nincsenek oda, a kis plüss macikért meg szivecskés párnákért. Ismered, szereted, vegyél neki olyat, amire szüksége van. Ha van közös fotótok, nyomtasd ki, vegyél képkeretet és add oda. Mivel még csak 14éves vagy, nem tudom ajánlani a szexet. Annak melyik pasi nem örülne, de ti még ne próbáljátok ki :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!