Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány nem vonzódik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nem vonzódik lányokhoz úgy és egy csaj nagyon bámulja akkor az hogy jön le egy heteronak? Mit gondol miért nézi? (többi lent)

Figyelt kérdés
Hetero csajok ti örülnétek ha bejönnétek egy csajnak annak ellenére hogy nem vonzódtok lányokhoz? Vagy idegesítene ha egy csaj (aki szép) nagyon néz? Ha csak simán néz (semmi fintorgás vagy ilyesmi) akkor gondolom levennétek hogy nem irígységből néz hanem pl mert tetszetek neki?!

2013. febr. 8. 21:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva bennem ilyen fel sem merülni. Van biszex ismerősöm, aki mindig mosolyogva köszön és aranyosan néz rám, de én róla se feltételezem, hogy azért, mert bejövök neki.:D Biztosan csak kedvel...:D Ilyet nehéz elképzelni számomra.

Egyébként barátnőmmel poénból szoktunk egymás előtt közvetlenkedni ezért engem nagyon kevés dolog tud meglepni egy lány viselkedésében, közeledésében.:)

Egyszer viszont hajtott rám csaj..:D Feltűnő volt, mert célzásokat mondott és nem poénkodva, hanem komolyan és rajta látszott, hogy lányokhoz vonzódik, továbbá sokat bámult és nagyon bújt hozzám, simogatott, matatott. Na ez már elég feltűnő.., de csak, ha tudom, hogy nem hetero, akkor jövök rá még így is.:D:D

2013. máj. 6. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!