Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Anyuci pici fia" típusú pasik meghódítása?
Én óva intelek tőle.
Másfél évig voltam fülig szerelmes egy ilyen fiúba.
Az anyuci választott el bennünket egymástól.
Persze csak hálával tartozok neki érte, mert , ha összeházasodtunk volna, akkor kezdődött volna a cudar világ.
Én 17, Ő 21 volt, amikor összekerültünk.
Anyuci elintézte, hogy egy pillanat alatt el váljunk. Én máig szeretem a fiút, sőt most jelentkezett, hogy elköltözött otthonról és költözzünk össze, persze hozzám. Soha nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba még egyszer. Leírni a problémákat oldalakra lenne szükség.
A megalázás a legkisebb probléma egy ilyen kapcsolatban.
Köszönöm a válaszokat! Tényleg sokat jelent a tanácsotok, de én már évek óta annyira szeretem ezt az embert, hogy mással el sem tudom képzelni magam.
És arról mit gondoltok, ha a viselkedésén egyáltalán nem látszik meg, hogy ilyen? Elvégre attól, hogy anyuci kiszolgálja még lehet jó ember. Meg hát keményen dolgozik is.
Arra nincs valami ötletetek, hogyan próbálhatnám meg vele mégis?
De mit gondolsz, mit gondolhat a nőkről? Ha mondjuk vele lennél, mit várna el tőled?
Hogy csináld meg ugyanazokat a dolgokat, amikhez az anyja már hozzászoktatta. Ha nem tetszene neki, hogy így ki van szolgálva, már rég elköltözött volna, hiszen, most mondod, hogy keményen dolgozik, tehát pénzbeli akadálya nem lenne, csak kényelembeli van.
Én is szerelmes voltam belé, amennyire egy fiatal lány csak tud.
De sosem leszel elég az anyjának, és sosem fogod tudni azt nyújtani, amit az anyuci. Amelyik férfi nem képes az anyjától elszakadni, az nem is férfi.
Majd meglátod milyen lesz, ha összeházasodtok.
Nem akarok vészmadár lenni de csodákat fogsz átélni.
A szülőt, ha idős, akkor gondozni kell, de ez nem gondozás lesz, hanem egy zsarnok ember rosszindulatú áskálódása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!