Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az emberek véleménye az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az emberek véleménye az olyan lányokról akik nem sminkelik magukat?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 14:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Az igényességnek és igénytelenségnek a sminkhez semmi köze. Ez kb. olyan, mint ha azt mondanám, hogy az a férfi, aki nem hord kalapot, az igénytelen. Így van? Nincs. Ugyanez a helyzet a sminkkel. Miért lenne pont az igénytelenség, ha valaki megmutatja a valódi arcát?

Személy szerint nekem elég visszatetsző, ha valaki még az utcára se mer kimenni anélkül, hogy kikenné magát. Talán szégyelli a valódi arcát?

2013. febr. 8. 14:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ő egy természetes lány egy valódi arccal.
2013. febr. 8. 15:01
 13/16 anonim ***** válasza:
41%

És ismét a tipikus fehér és fekete látásmód.....

Az,hogy valaki sminkeli magát nem azt jelenti,hogy 2 kiló vakolat van rajta és megváltozik tőle az arca....

Én kifejezetten szeretem,hogy a barátnőm szépen és mértékkel sminkeli magát.

Ha egy nő SOHA,SEMMI sminket nem használ nem azt mondom,hogy igénytelen,de nem ad magára valami sokat.

Sorry én ezt gondolom.

26 /F

2013. febr. 8. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:
38%

Én meg azt mondom, hogy ha egy férfi nem gyantáztatja a heréit, akkor nem ad magára sokat. Na?

Ennek semmi köze az ápoltsághoz. Azzal persze semmi baj, ha valakinek tetszik a párján a smink, de ez ne legyen már az ápoltság mérvadója.

2013. febr. 8. 16:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Ki beszélt ápoltságról?? Legalább a szöveget kellene helyesen értelmezni.
2013. febr. 8. 18:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a többség visszafogott sminket vár el. (Ha megnézitek, a kérdés nem az volt, hogy nekünk mint egyeseknek tetszik-e a smink, hanem mi a "norma"? az elfogadott ebben.)
2013. febr. 10. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!