Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek köszönhető az, hogy Hazánkban él a legtöbb gyönyörű nő és azok is a leggyönyörűbbek a világon? Valamint szinte nem is látok csúnya csaj.
Meg a másik ami jellemző,hogy a tizenéves lányok sokkal fiatalabbnak néznek ki,mint pl Ausztriában. Pedig igen,itt is ez van,hogy egy 13 éves is már 25-nek néz ki,de legalább nem a végletben tartunk..
És egyébként az is érdekes,hogy ha csak arra gondolsz,magyar nők semmi ismertetőjel nem ugrik be, nem úgy,mint pl egy olasz/német/spanyol nőnél.
Hát én is a keveredésre szavazok. Amúgy szerintem az izraeli nők is ezért ilyen szépek.
Az angliaiak meg az ellenkezője miatt ron... izé, nincsenek a helyzet magaslatán. Sokkal kevesebb lehetőségük volt keveredni, mivel ők egy szigetország.
Ez így nem igaz.
AZ orosz, ukrán, szláv lányok között is nagyon sok az igazán szép.
Igen, a genetikai diverzió (változatosság). Például az araboknál, hasonló vidéken nagyon zártak a közösségek, ráadásul többnejűség működött, sokáig, ami rokonok, közeli unokatestvérek házasságához is vezetett. És csúnyák is a nők, a többség, eléggé.
nagyon furcsa arcuk van, szabálytalan, ritka a szép arab nő, az is inkább már a keverékek közül. Indiában szintén jellemző, hogy csúnyulnak a nők, azokon a vidékeken, ahol poligámia van.
én is megfordultam már pár helyen, és máshol is vannak szép emberek
nem csak a keveredés, ehhez még hozzá kell venni azt, h genetikailag a hozzánk leginkább hasonlót tartjuk szépnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!