Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megalázó egy nőnek így viselke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázó egy nőnek így viselkedni?

Figyelt kérdés

Egy férfi minden előzmény nélkül hirtelen máshogy kezdett el viselkedni velem, és én tudni akarom az okát. Egyszer már megkérdeztem, de csak ködösített, hogy nincs semmi baja, újra kedves volt velem, mint régen, de utána mintha megbánta volna és gyorsan "visszaváltozott". Pedig a kedvesség őszintének tűnt, a mogorvaság már annál kevésbé.

Szerintetek hülyét csinálok magamból, ha tovább firtatom ezt a dolgot? Én úgy gondolom, hogy fordított esetben ő is tudni szeretné, miért változtam meg irányába. Akkor nekem is jogom van tudni az igazat, nem?

Esetleg nagyon erőszakos lenne, ha elmondanám neki, hogy sejtem mi a baja, mégpedig az, hogy szándékosan akar távol tartani magától, mert közöttünk nem lehet semmi sem? Csak mondaná meg és esküszöm lezárnám az ügyet magamban...

2013. febr. 7. 11:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ezzel csak az ö egoját növelnéd ha esélyt adnál neki hogy újra elhajtson... szerintem észrevétlenül lépj ki az életéből :)
2013. febr. 7. 12:07
 12/19 anonim ***** válasza:
...ő meg főhet a saját levében...
2013. febr. 7. 12:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Gondolom valami alakult köztetek a "barátságon" kívül, de egyikőtök sem lépett és ezt megunta. Viszont mivel ez a része kimondatlan volt, hülyén érezné magát, ha elmondaná, ezért inkább próbálja tartani a távolságot, ha már "úgysem lehet semmi", mert minek szívatná magát azzal, hogy továbbra is jópofizik a csajjal, akinek nem kell.
2013. febr. 7. 12:08
 14/19 A kérdező kommentje:

De mivel nem volt róla szó, ezért nem tudhatja, hogy nekem nem kell! Illetve itt egy kicsit bonyolultabb a helyzet, mert kellene, csak nem lehet :S szóval tényleg kár lenne bonyolítani még tovább, csak fájdalmat okozunk egymásnak...

És igen, határozottan alakult valami, és talán ettől ijedt meg.

2013. febr. 7. 12:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Egy iylen dolgon ne szabad ennyire kiakadni. Hogy reagálsz akkor egy tényleges problémára ha ezen nem tudsz tul lépni. nem szabad ennyire érzékenynek lenni mert akkor sok bántás fog még érni.

Nekem is volt ilyen fiú barátom aki egyszer csak eltünt én párszor még kerestem hogy mi ujság vele ö soha nem jelentkezett magától, volt hogy nem vette fel a telot. ez van, nem kell eröltetni. Tudom hogy én nem csináltam olyat ami miatt nem lenne tiszta a lelkiismeretem. Ö ugy döntött nincs szükség a barátságunkra akkor ez van, nem tudok mit tenni. De ettöl még nem kell kiakadni nem ezen mulik a boldogségom.

2013. febr. 7. 12:11
 16/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy túlreagálom, csak mindig bántotta az önérzetemet, ha engem ok nélkül bántottak. Ráadásul nagyon nehéz túllépni rajta úgy, hogy nap mint nap látom őt, és látom az arcát, azt a furcsa nézést... ilyenkor mindig összeszorul a torkom, nem tehetek róla.
2013. febr. 7. 12:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindent lehet, csak akarni kell :) Miért nem lehet szerinted és neki mi a véleménye erről?
2013. febr. 7. 12:14
 18/19 A kérdező kommentje:
Hidd el, nem tehetjük meg, mert nem léphetünk ki a meglévő kapcsolatunkból nagyon sok ok miatt. Ez teljesen egyértelmű mindkettőnknek. Ő egyszer azt mondta nekem, hogy nagyon szeretne megtenni valamit, de nem lehet, mert gondolnia kell a gyerekeire... és nekem is.
2013. febr. 7. 12:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja, értem. Hát így tényleg nem egyszerű... Szerintem ne erőltesd a dolgot, inkább lépj te is hátra kettőt és szépen csöndben távolodjatok el egymástól, mindenkinek az a legjobb.
2013. febr. 7. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!