Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért tekintik a nőket egy húscafatnak?

Ha jó az ágyban, engem tekinthet... :P
Figyelj, szerintem ezen gáz fennakadni. Ha az lenne, hogy n-dik pasi használt ki, akkor oké, elhiszem. De azon kiakadni, hogy megjegyzik, hogy csinos vagy... Engem is meg szoktak nézni, rám szoktak mosolyogni, köszönni is szoktak (a bunkóbbja dudál, de olykor-olykor integet is, ha van benne némi illem)... És, ha olyan kedvem van, boldogan rámosolygok, és jól esik, hogy megnéztek. Ennyi. (Sőt, ha jóféle a pasi, még a seggét is boldogan osztályozom...) Ha zavar, hogy a férfiaknak tetszel, ne lépj ki a házból... Ehhez a hozzáálláshoz csak gratulálni tudok.

Ja, nem ez a baj, hogy tetszünk valakinek, hanem hogy ezért bunkó módon viselkednek, és túl sokat engednek meg maguknak. A hátam mögött persze értékelje nyugodtan, hogy milyen a seggem, meg ilyenek, de ha beszélünk akkor azért valamelyest moderálja magát.
Többek között ilyesmikről van szó itt szerintem.

Kedves kérdező, miért vagy ilyen zaklatott ha 17 évesen kiegyensúlyozott párkapcsolatban élsz ?
Valami nem stimmel a hozzászólásaidban.
Egyébként azt szokták húscafatnak tekinteni, aki úgy viselkedik, úgy öltözködik, olyan üzenetet küld a fickó felé, hogy húscafat vagyok, hadd térdeljek a cipődre.
Szerintem téged mostanában átvert egy fickó, és most kivetíted a keserűséged az egész férfinemre. Volt már itt ilyen.

én tisztelem a barátnőm és szeretem is.
A probléma ott kezdődik hogy ez kölcsönös...:P
De így is tudunk vitatkozni:P olyanok vagyunk mint az ötévesek. Mégis tudjuk mi az a határ ahol a tisztelet mezsgyéje fut. Ugyanúgy tisztelem az ágyban is, mert a szeretkezéshez érett, szerelmes emberek kellenek...

1Kor. 11,7 Mert a férfinak nem kell befednie a fejét, mivel ő az Isten képe és dicsősége, az asszony ellenben a férfi dicsősége. [1Móz 1,26-27]
1Kor. 11,8 Mert nem a férfi van az asszonyból, hanem az asszony a férfiból. [1Móz 2,18-23]
1Kor. 11,9 Mert nem is a férfi teremtetett az asszonyért, hanem az asszony a férfiért.
1Kor. 11,10 Ezért tehát kötelessége az asszonynak, hogy méltóságának jelét viselje a fején, az angyalok miatt is.
1Kor. 11,11 De az Úrban nincs asszony férfi nélkül, sem férfi asszony nélkül.
1Kor. 11,12 Mert ahogyan az asszony a férfiból van, úgy a férfi is az asszony által van, mindkettő pedig Istentől van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!