Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznált vagy bejövök neki?
Figyelt kérdés
Egy pár hete pettingeltem egy nálam idôsebb pasival. Részegek voltunk, de azért tudtuk, hogy mit csinálunk. Csak kihasználta az alkalmat és bárkivel megtette volna vagy tetszem neki? Gondolom/remélem olyannal nem csinált volna semmit aki kicsit se jön be neki.. (tegnap kiírtam a kérdést de az oldal törölte) 16l2013. febr. 7. 08:23
1/6 anonim válasza:
Szerinted ebből mit tudunk mondani ?
50%-50%
2/6 anonim válasza:
Attól függ mennyivel idősebb nálad a pasi.Mondjuk ha egy 25-30 akkor szerintem nagy az esélye,hogy csak kihasznált.Mivel te még csak 16 vagy.....
3/6 A kérdező kommentje:
23 éves. Úgy értettem, hogy hozzám képest idôs..
2013. febr. 7. 08:32
4/6 anonim válasza:
Hát nem tudom.Én valószínűnek tartom,hogy kéznél voltál.Azóta hívott?Voltatok valahol együtt?Mert így könnyebb lenne megmondania egy kívűl állónak mint én.Én 17 voltam mikor megismerkedtem a párommal,ő akkor volt 21.Majdnem 6 éve együtt vagyunk és van egy gyönyörű kislányunk.:)
5/6 anonim válasza:
Bejöttél neki, ha ezt csináltátok. Mit vársz? Igaz, hű szerelmet? Elköteleződést? Gyűrűt, belerejtve a pezsgőbe, közte két pörgő-forgó rúgást a tiszteletlenkedőeknek (mint pl. én)? Mert az Bad way.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem várok semmit, csak abba bíztam, hogy nem vagyok számára közömbös.
2013. febr. 7. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!