Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti képesek vagytok valahogy blokkolni a fejetekben a szerelmet? Ha igen hogy?
Nem lehet.
Engedd szabadjára az elméd, ez az egy megoldás van! Nagyon sok kellemetlenséget hordoz magában, de a kellemeshez is csak így lehet hozzáférni. De pont ez jelenti azt, hogy ÉLSZ.
Én megtanultam, volt részem pár kudarcban a csajoknál és kialakult hogy csak azután érzek szerelmet aki után én azt akarom. Fura... de legalább nem nyomorodok bele a sok bánatba :3
F19
És ha lenne barátod, mivel lenne jobb?
Ha egyébként ilyen nyomorúságosan érzed magad, sose leszel boldog teljesen, kapcsolatban sem... amíg valaki mástól függ egy ember boldogsága, az mit sem ér... hidd el...
szóval muszáj lesz más dolgokban örömödet lelni, és lefoglalni magad, mert önmagában egy beteljesült szerelem nem oldja meg az életed, és előbb-utóbb úgyis vége lesz (a lángoló érzelmeknek)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!