Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy a nagyajkam?
Nagyon zavar... Miért ilyen nagy? Tudom, hogy nagyobbnak kell lenni, mint a kisajaknak. De nekem nagyobb a kelleténél... vagyis szerintem. Még a bugyiból is kilátszik alul... :S És olyan mintha összegyűrt papír zsebkendő lenne... Nem tudom jobban kifejteni.. Ez baj? Nagyon zavaró? Vagy miért ilyen? :/ Nagyon furcsa.
Kérek válaszokat. Köszönöm! Fontos lenne, hogy ez most zavaró, vagy nem... Bővebb válaszokat is elfogadok.
16/L
Nem tudjuk. Vagy hormonprobléma, vagy genetika. Esetleg sugárzásból eredő DNS módosulás.
Egy kép sokat segítene.
Hy!
Egy kép tényleg nem ártana. Egyébként fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és boldog leszel. Lényeg hogy egészséges legyél.
22L
A kisajkadra gondolsz, nem? :D
Ez a salátapunci... nincs vele semmi baj, nem fog tőled megundorodni ezért senki! :)
Szívesen kinyallak, ha erre vágysz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!