Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért igénylitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benya H kérdése:

Lányok! Miért igénylitek azt, hogy a srác bunkó és tahó legyen?

Figyelt kérdés
2013. febr. 6. 21:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Akkor kérdés a kérdésben : Jó egy kétszínű emberrel együtt lenni ? mert ha valaki egy bunkó társaságban és aranyos csak a lánnyal.. akkor az az ember kétszínű! akkor nektek nem a bunkóság kell, hanem a kétszínűség.. hát ez rosszabb mint gondoltam
2013. febr. 6. 21:40
 12/26 anonim ***** válasza:
Kérdező általánosítasz, de arra semmi szükség. Viszont én is ismerek olyan lányt, akivel úgy bánik a pasija, mint a ronggyal. Ez a lány viszont plázacica, playboy őrült így csak neki is annyi esze van, hogy elviseli.
2013. febr. 6. 21:40
 13/26 A kérdező kommentje:

Általánosításnak számít ha több mint 80%-ra igaz ??

A kocsmai téma meg nem ide tartozik. köszi..

2013. febr. 6. 21:42
 14/26 anonim ***** válasza:
Attól függ konkrétan mire gondolsz kérdező, kifejthetted volna bővebben, vagy mondhatnál egy példát mert így nem tudok válaszolni, lehet hogy ami neked tahó vagy bunkó, az másoknak nem az.
2013. febr. 6. 21:42
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a bunkó és tahó pasikat.

22l

2013. febr. 6. 21:43
 16/26 A kérdező kommentje:

Kedves Ágnes!

A fiú sétál az utcán úgy, hogy fogja a barátnője kezét és ha lát egy idősebb nőt, akkor a nő fülébe ordítja, hogy "milf".. nem egy ilyet láttam csak MA !

Másik : a csajt elhordja a csávó minden szarnak, olyan otrombán beszél vele, hogy egyikőjüket sem ismerem mégis legszívesebben pofon******* .. "te hülye rib.anc" "mekkora kur.va vagy te" és ezeket nem poénból.. a csaj meg ott pislog és mosolyog..

2013. febr. 6. 21:45
 17/26 mac.taylor válasza:

Kedves nő nemű egyedek!

Igen határozottan állítom ,hogy sokszor van az ,hogy inkább maradtok egy bunkó paraszt pasival (aki tényleg határozottan bunkó ) és láss csodát itt sírdogál vagy a b.nőknek ahogy mondtam és nézi az alkonyat stílusú vackokat.

A kérdezőnek igaza van az esetek 89,999999999999% százalékában.

Tisztelet a kivételnek!

2013. febr. 6. 21:48
 18/26 anonim ***** válasza:
Nos a kérdezővel egyet kell hogy értsek!Persze ez nem általánosítás mert sok lány valóban taszitónak tartja ha a egy féfi bunkó!DE!Viszont egyszer tettem egy kisérletet,akkor éppen nem volt csajom így elkedztem csajozni és kisérleteztem hogy melyik viselkedés a nyerő!Általában a kedvesség nem igazán jött be náluk,viszont amikor kicsit bunkóbb és lekezelöbb voltam és le sem szartam a fejüket akkor oda voltak értem és akkor tudtam meg répázni a legtöbb csajt.Szóval én igazat adok neked kérdező..de hogy miért jó ez nekik?Azt én sem tudom...
2013. febr. 6. 22:00
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

(nekem is volt ilyen próbálkozásom, hasonló következmények..)

2013. febr. 6. 22:06
 20/26 anonim ***** válasza:
Mert mind egy ostoba ösztönlény...
2013. febr. 6. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!