Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vágjak vissza?

Figyelt kérdés
A suliba állandóan piszkálnak! A hülye paraszt fiúk mindig a seggemet fogdossák! Fiuk bennetek ez ösztön vagy mi?? Nincsis jó seggem!
2013. febr. 6. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vágnám arcon, de rögtön, ha meg mernék fogni. Egy nőben legyen már annyi önérzet, hogy nem engedi. Egyik osztálytársam az oldalamat fogdosta folyton, mondtam neki, hogy addig hagyja abba, amíg nem a párom intézi el. Azóta szerencsére békén hagynak. :) Próbáld először magad elhárítani, ha nem megy, akkor zaklatásért fel is jelentheted őket.
2013. febr. 6. 20:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is ment ez anno a suliba, olyan 6. osztálytól. Általános 3.-ban meg talált az egyik kis csaj egy újságot, volt benne egy műfasz, és azon nevettek, még ott mutogatták egymásnak: "Nézzétek már, ott van a műfasz!" Ez már vagy 20 éve történt.
2013. febr. 6. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
engem amikor elkezdtek taperolni,és mondtam,hogy ne,nem hagyték abba,úgyhogy megcsaotam.azóta nem merik.a többi p.csát rendszeresen.élvezik:-s
2013. febr. 6. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!