Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne zavarjon?

Figyelt kérdés

eszméletlenül pici melleim vannak... legalábbis szerintem. a barátom mindig azt mondja, hogy őt nem zavarja, de én folyton csak azzal törődök, hogy könnyedén beleférnek a tenyerébe. nem rég szeretkeztünk először s ugye meztelenül is csak nem régen látott, de amikor lekerül rólam a felső, akkor azonnalk azon kattogok, hogy milyen kicsik. hogy lehet ezt kiverni a fejemből? a barátom szerint a szexben sem tudom magam eléggé elengedni és szerinte ez emiatt van. mit csináljak?? folyton el akarom magam takarni, de közben pedig szeretném élvezni a vele töltött időt. de így miként??

18L

2013. febr. 6. 19:34
1 2
 11/12 anonim válasza:
Uhh!Én már alig várom már hogy összetalálkozzak egy formás kis cicipárossal.Ha dob a barátod én szívesen letesztelném!D!!
2013. febr. 22. 19:50
 12/12 anonim válasza:
Ha lekerül rólad a textil légy BÜSZKE a testedre. Ha a barátod szeret téged, akkor tökéletesnek fog látni. Én pl. rosszul lennék, ha a barátnőmnek akkora mellei lennének mint neked. Szóval összeteszem a két kezem, hogy picik vannak neki :)
2015. márc. 12. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!