Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Totál leblokkolok ilyenkor....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Totál leblokkolok ilyenkor. Mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
Alapból nem okoz gondot lányokkal kettesben elbeszélgetni, de multkor közölte velem egyik haverom hogy van 1 csaj akinek bejövök. Oda is mentem (mert a lány is ott volt), de sajnos totál leblokkoltam, nem tudtam kinyőgni semmit. Mit tegyek az ilyen helyzetek elkerülése érdekében?
2009. szept. 4. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
45%
Hm. Ilyen és ehhez hasonló kérdés van vagy 300. Használd a keresőt. :)
2009. szept. 4. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne várj semmit a helyzettől. Ha úgy mész oda, hogy már csak egy lépés rögtön egymás szájában turkálhatunk a nyelvünkkel, az rossz hozzáállás. Lazán, ne akarj semmi konkrétat, ha minden passzol, majd kialakul magától minden. Beszélgessetek valamiről, a többi meg jön magától. Hajrá!
2009. szept. 4. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!