Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hódítsam meg valentin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KoRn III kérdése:

Hogyan hódítsam meg valentin napon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány, aki a szomszédom, és kb 1-2 éve ismerjük egymást, de én nagyon beleszerettem. Egysuer már megkértem, hogy járjon velem, de akkor volt pasija és koppantam... Most valentin napkor újra megpróbálom, és ebben szeretném a segítségeteket kérni... Ötletek vagy ilyesmi... Én konkrétan gyűrűre gondoltam... Én 14 vagyok ő pedig 13.. köszi előre is a válaszokat

2013. febr. 6. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:

xd bocsi :)

tehát: gyűrű szerintem kicsit.. sok lenne... egyszerűen hívd el vaahova, moziba, sétálni egy (romantikus) parkba, adj egy szál virágot, vagy csokit és próbáld meg mégegyszer :)

2013. febr. 6. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi leány!

Valentin napod alkalmából, engedd meg hogy felköszöntselek!

Boldog névnapot Valentin!

És az ajándékod ez a gyűrű (megmutatod neki, majd mondod):

Kedves Valentinem, meleg vagyok, leszel a feleségem?

2013. febr. 6. 18:21
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat... Amúgy próbáltam elhívni már, de annyira elfoglalt, hogy alig ér rá. Amúgy szerintem is kicsit sok a gyűrű, meg drága is, nem hiszem, hogy lenne rá pénzem. Nagyon jól jönne valami praktikusabb ötlet!! Köszi előre!
2013. febr. 6. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Szív alakú csoki.. Milkáéknál kapsz.. én nagyoon szeretem baromira finom..Személyes kedvencem a folyós eper a csokiszív közepén..:')

14/l

2013. febr. 6. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
vegyél neki egy Merci-t és köszönd meg, hogy van neked.. :D A gyűrű túlzás!!!!
2013. febr. 8. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Végre egy fiú,aki még normális,és nem adja fel mindjárt elsőre...14 éves vagy,vigyázz,hogy pár év múlva is ilyen maradj ne legyen "páwa" belőled is :)

Remélem sikerrel jársz Valentin-napon :) !

2013. febr. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!