Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruáció tényleg enyhül és hamarabb megszűnik, ha ''meleg van'' melegítik ott lent?
Csak érdekességből kérdezném, mert olvastam róla, hogy ilyenkor pár nő a görcsöket infrás lámpával oldja ( ott lent világítják magukat, hogy kitáguljanak az erek )
Érdekelne, hogy a forró fürdő is jó-e erre?
Vagy más módszer.
Nem. A fájdalmat csökkenti, viszont az ereket tágítja, így pont, hogy bővebb lesz a vérzés.
Másrészt menzesz alatt nagyon nem ajánlott az ülőfürdő. Menzesz alatt zuhanyozni kell. Ha a hasat akarod melegíteni, akkor melegvizes palackot tegyél rá.
igen, én mindig fürdök (vagyis zuhanyzok, nem ülök be ilyenkor), forró vízzel, ugye külön a pocim is "locsolom"
meg (mivel én otthon mindig mezítláb mászkálok) amikor megjön, vastag zokni, hosszúgatya, derékmelegítö (ez nyáron is!!), és hosszú ujjú felsö
én sajnos genetikailag vagyok olyan, hogy nagyon szokott fájni, ha ezek se segítenek, csak akkor veszek be gyógyszert, de azt inkább igyekszem elkerülni
A fájdalom tényleg enyhül, és a vérbőség miatt az is lehet, hogy hamarabb megszűnik.
Én is szoktam ilyen praktikákkal élni, ilyenkor télen például odaülök a radiátorhoz, az is jól melegít. De azt még nem vettem észre, hogy ettől hamarabb megszűnt volna, mondjuk nekem sosem ugyanaddig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!