Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deriosz kérdése:

Nem tudom mit csináljak nagyon össze zavarodtam, mi legyen?!

Figyelt kérdés
Szóval tetszik egy lány és azt nem tudom mit csináljak vele, mert ő már 3xor elmondta, hogy barátként tud rám tekinteni, mert elvileg nagyon jó fiú barátja lettem, de én ezt nem akarom, hanem többet.De még is minden nap ír, volt hogy egy hétig full bunkó voltam vele és akkor is írt,meg hogy a régi"énemet" akarja.Szóval küzdök érte, de nem tudom mit írjak neki, milyen bókót vagy hogy mit csináljak, hogy én is kelljek neki.nem tudom,megköszönném az értelmes válaszokat,és a sok segítséget,fontos lenne számomra. 20F
2013. febr. 6. 13:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, szerintem is hagyni fogom, csak kiváncsi voltam mások véleményére is..az a biztos :)
2013. febr. 6. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!